Beschrijving
Op jacht naar Bolognese met de wildragù met Wild zwijn, hert en eend die de geschiedenis en de smaak van chef-kok Igles Corelli heeft getekend. 5 Michelinsterren: wordt zelfs gebruikt door zijn grootmoeder om een smakelijke risotto op smaak te brengen.
Een van de hoofdrolspelers van de Italiaanse haute cuisine, die altijd een vernieuwer van traditie is geweest. Een keukenfilosofie die Italië wil verenigen door op zoek te gaan naar de beste producten uit elk gebied.
Een saus met een rijke en diepe smaak, wild maar evenwichtig, te combineren met verse pasta, risotto of polenta.
Verwarmen: 2 tot 3 minuten in de magnetron zonder rubber en afdekking of in een pan gedurende 3 minuten op middelhoog vuur.
AANBEVOLEN GEBRUIK
IN EERSTE OF TWEEDE GANG, te begeleiden met een zachte polenta
ALS SPECERIJ voor pasta, risotto
BIJBEHORENDE WIJNEN
Lambrusco, Morellino di Scansano, Sassicaia