ITALIAANS GEBAK

We hebben het gedaan! Omdat het nog zo lang duurt voordat we weer van die heerlijke Panettone en Pandoro kunnen gaan smullen met Kerst. Infermentum heerlijkheden voor het hele jaar! De Infermentum delicatessen zijn limited edition en beperkt verkrijgbaar. Ontdek deze verrassende en ambachtelijke Italiaanse panettone, cakes en koekjes.

LA TORTA DI ROSE

Infermentum interpreteert een klassieker de rozencake, een typisch dessert uit Mantova, ook bekend in heel Noord-Italië.

De ontmoeting van de moedergist met de zachtheid van boter en de korreligheid van suiker geven lichtheid aan een geurig mengsel van sinaasappel en vanille.

La Torta di Rose komt maximaal tot uitdrukking in het feit dat het warm wordt geserveerd, alsof het vers uit de oven komt, met een knapperige korst en een zacht en delicaat hart. Een buitengewone proefervaring.

Let op: het is een limited edition. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar.

LA TORTA DI ROSE

Infermentum interpreteert een klassieker de rozencake, een typisch dessert uit Mantova, ook bekend in heel Noord-Italië.

De ontmoeting van de moedergist met de zachtheid van boter en de korreligheid van suiker geven lichtheid aan een geurig mengsel van sinaasappel en vanille.

La Torta di Rose komt maximaal tot uitdrukking in het feit dat het warm wordt geserveerd, alsof het vers uit de oven komt, met een knapperige korst en een zacht en delicaat hart. Een buitengewone proefervaring.

Let op: het is een limited edition. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar.

SBRISOLONA KOEKEN

De Sbrisolona di Mantova-cake is een goedheid die in heel Italië wordt erkend. Ter ere van deze heerlijke cake heeft Infermentum dit extra grote koekje gemaakt: il Biscotto Sbrisolotto. De ingrediënten zijn dezelfde van deze beroemde cake, dus met bloem, boter en amandelen in overvloed. Ons advies is om ze nat te maken met een goede grappa.


Het formaat? Echt overvloedig omdat het grote, grote koekjes zijn, voor bewonderaars. Voor elke gelegenheid en ook leuk om als toetje om cadeau te doen. Pas op, de koekjes kunnen snel voor je neus worden weggekaapt.

Il_Biscotto_Sbrisolotto_Infermentum-1920x1333

SBRISOLONA KOEKEN

De Sbrisolona di Mantova-cake is een goedheid die in heel Italië wordt erkend. Ter ere van deze heerlijke cake heeft Infermentum dit extra grote koekje gemaakt: il Biscotto Sbrisolotto. De ingrediënten zijn dezelfde van deze beroemde cake, dus met bloem, boter en amandelen in overvloed. Ons advies is om ze nat te maken met een goede grappa.


Het formaat? Echt overvloedig omdat het grote, grote koekjes zijn, voor bewonderaars. Voor elke gelegenheid en ook leuk om als toetje om cadeau te doen. Pas op, de koekjes kunnen snel voor je neus worden weggekaapt.

PANETTONE CAKE MET ABRIKOZEN

Laat ons je voorstellen aan nog één van onze drie donzige nieuwkomers: de onweerstaanbare stam met een authentieke abrikozensmaak! Een veelzijdige en heerlijk geurende gezuurde cake: dit dessert is een ster van het dagelijks leven, een trouwe metgezel voor elke gelegenheid.

De Bauletto di Infermentum, een zacht en lichte panettone in een kleiner formaat om jouw dagen het hele jaar door te begeleiden. Een snoepje om voor elke gelegenheid in huis te hebben: ontbijt, tussendoortje, een plotselinge zoetekauw. Gemaakt met zuurdesem zoals altijd, bloem 1 (rustieker) en gekonfijte abrikozen volgens de Franse methode, alleen met water en suiker.

Let op: het is een limited edition. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar.

PANETTONE CAKE MET ABRIKOZEN

Laat ons je voorstellen aan nog één van onze drie donzige nieuwkomers: de onweerstaanbare stam met een authentieke abrikozensmaak! Een veelzijdige en heerlijk geurende gezuurde cake: dit dessert is een ster van het dagelijks leven, een trouwe metgezel voor elke gelegenheid.

De Bauletto di Infermentum, een zacht en lichte panettone in een kleiner formaat om jouw dagen het hele jaar door te begeleiden. Een snoepje om voor elke gelegenheid in huis te hebben: ontbijt, tussendoortje, een plotselinge zoetekauw. Gemaakt met zuurdesem zoals altijd, bloem 1 (rustieker) en gekonfijte abrikozen volgens de Franse methode, alleen met water en suiker.

Let op: het is een limited edition. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar.

PANETTONE CAKE MET GIANDUJA

Voor elk heerlijk ontbijt of tussendoortje staat er een nieuw dessert klaar om je te verrassen en in de watten te leggen! Maar welke hebzuchtige schat verbergt deze gloednieuwe en zeer smakelijke Bauletto? Gianduja-chocoladestukjes harmonieus in het deeg geïntegreerd en van binnen gesmolten.

De Bauletto di lnfermentum, een zacht en lichte panettone in een kleiner formaat om jouw dagen het hele jaar door te begeleiden. Een snoepje om voor elke gelegenheid in huis te hebben: ontbijt, tussendoortje, een plotselinge zoetekauw. Gemaakt met zuurdesemgist zoals altijd, bloem 1 (rustieker), melkchocolade en kostbare hazelnootcrème, met een zachte en evenwichtige textuur.

Let op: het is een limited edition. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar.

Il_Bauletto_Gianduia_Infermentum-1920x1333

PANETTONE CAKE MET GIANDUJA

Voor elk heerlijk ontbijt of tussendoortje staat er een nieuw dessert klaar om je te verrassen en in de watten te leggen! Maar welke hebzuchtige schat verbergt deze gloednieuwe en zeer smakelijke Bauletto? Gianduja-chocoladestukjes harmonieus in het deeg geïntegreerd en van binnen gesmolten.

De Bauletto di lnfermentum, een zacht en lichte panettone cake in een kleiner formaat om jouw dagen het hele jaar door te begeleiden. Een snoepje om voor elke gelegenheid in huis te hebben: ontbijt, tussendoortje, een plotselinge zoetekauw. Gemaakt met zuurdesemgist zoals altijd, bloem 1 (rustieker), melkchocolade en kostbare hazelnootcrème, met een zachte en evenwichtige textuur.

Let op: het is een limited edition. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar.