We hebben het gedaan! Omdat er niet alleen maar de Panettone is en het nog zo lang duurt voordat we weer van die heerlijke Panettone kunnen gaan smullen. Infermentum heerlijkheden voor het hele jaar! De Infermentum delicatessen zijn limited edition en beperkt verkrijgbaar. Ontdek deze verrassende en ambachtelijke Italiaanse cakes en koekjes.

LA TORTA DI ROSE

Infermentum interpreteert een klassieker de rozencake, een typisch dessert uit Mantova, ook bekend in heel Noord-Italië.

De ontmoeting van de moedergist met de zachtheid van boter en de korreligheid van suiker geven lichtheid aan een geurig mengsel van sinaasappel en vanille.

La Torta di Rose komt maximaal tot uitdrukking in het feit dat het warm wordt geserveerd, alsof het vers uit de oven komt, met een knapperige korst en een zacht en delicaat hart. Een buitengewone proefervaring.

LA TORTA DI ROSE

Infermentum interpreteert een klassieker de rozencake, een typisch dessert uit Mantova, ook bekend in heel Noord-Italië.

De ontmoeting van de moedergist met de zachtheid van boter en de korreligheid van suiker geven lichtheid aan een geurig mengsel van sinaasappel en vanille.

La Torta di Rose komt maximaal tot uitdrukking in het feit dat het warm wordt geserveerd, alsof het vers uit de oven komt, met een knapperige korst en een zacht en delicaat hart. Een buitengewone proefervaring.

GEMBER CITROEN CAKE

Een echte kans met een frisse en originele ziel voor fijnproevers zowel jong als oud. De Dolce Zenzero e Limone van Infermentum is een zacht gezuurd product met een hart rijk aan gekonfijte citroen en gember, bedekt met een glazuur met gehakte amandelen en suiker.

In de ambachtelijke delicatessen van Infermentum mengen we een snufje persoonlijke smaak en onze moedergist. We gebruiken hoogwaardige ingrediënten, zorgvuldig onderzocht en geselecteerd, zonder toevoeging van aroma’s, kleurstoffen, chemische conserveermiddelen en emulgatoren, want die zijn niet geschikt voor ons.


Het gekonfijte fruit wordt alleen verwerkt met water en suiker, volgens de Franse methode, een garantie voor versheid en natuurlijk behoud.

gember-citroen-cake-infermentum1

GEMBER CITROEN CAKE

Een echte kans met een frisse en originele ziel voor fijnproevers zowel jong als oud. De Dolce Zenzero e Limone van Infermentum is een zacht gezuurd product met een hart rijk aan gekonfijte citroen en gember, bedekt met een glazuur met gehakte amandelen en suiker.

In de ambachtelijke delicatessen van Infermentum mengen we een snufje persoonlijke smaak en onze moedergist. We gebruiken hoogwaardige ingrediënten, zorgvuldig onderzocht en geselecteerd, zonder toevoeging van aroma’s, kleurstoffen, chemische conserveermiddelen en emulgatoren, want die zijn niet geschikt voor ons.


Het gekonfijte fruit wordt alleen verwerkt met water en suiker, volgens de Franse methode, een garantie voor versheid en natuurlijk behoud.

BAULETTO MET ABRIKOZEN

Laat ons je voorstellen aan nog één van onze drie donzige nieuwkomers: de onweerstaanbare stam met een authentieke abrikozensmaak! Een veelzijdige en heerlijk geurende gezuurde cake: dit dessert is een ster van het dagelijks leven, een trouwe metgezel voor elke gelegenheid.

De Bauletto di Infermentum, een zacht en licht dessert in een kleiner formaat om uw dagen het hele jaar door te begeleiden. Een snoepje om voor elke gelegenheid in huis te hebben: ontbijt, tussendoortje, een plotselinge zoetekauw. Gemaakt met zuurdesem zoals altijd, bloem 1 (rustieker) en gekonfijte abrikozen volgens de Franse methode, alleen met water en suiker.

BAULETTO MET ABRIKOZEN

Laat ons je voorstellen aan nog één van onze drie donzige nieuwkomers: de onweerstaanbare stam met een authentieke abrikozensmaak! Een veelzijdige en heerlijk geurende gezuurde cake: dit dessert is een ster van het dagelijks leven, een trouwe metgezel voor elke gelegenheid.

De Bauletto di Infermentum, een zacht en licht dessert in een kleiner formaat om uw dagen het hele jaar door te begeleiden. Een snoepje om voor elke gelegenheid in huis te hebben: ontbijt, tussendoortje, een plotselinge zoetekauw. Gemaakt met zuurdesem zoals altijd, bloem 1 (rustieker) en gekonfijte abrikozen volgens de Franse methode, alleen met water en suiker.

BAULETTO MET CHOCOLA

Voor elk heerlijk ontbijt of tussendoortje staat er een nieuw dessert klaar om je te verrassen en in de watten te leggen! Maar welke hebzuchtige schat verbergt deze gloednieuwe en zeer smakelijke Bauletto? Gianduja-chocoladestukjes harmonieus in het deeg geïntegreerd en van binnen gesmolten.

De Bauletto di lnfermentum, een zacht en licht dessert in een kleiner formaat om uw dagen het hele jaar door te begeleiden. Een snoepje om voor elke gelegenheid in huis te hebben: ontbijt, tussendoortje, een plotselinge zoetekauw. Gemaakt met zuurdesemgist zoals altijd, bloem 1 (rustieker), melkchocolade en kostbare hazelnootcrème, met een zachte en evenwichtige textuur.

Il_Bauletto_Gianduia_Infermentum-1920x1333

BAULETTO MET CHOCOLA

Voor elk heerlijk ontbijt of tussendoortje staat er een nieuw dessert klaar om je te verrassen en in de watten te leggen! Maar welke hebzuchtige schat verbergt deze gloednieuwe en zeer smakelijke Bauletto? Gianduja-chocoladestukjes harmonieus in het deeg geïntegreerd en van binnen gesmolten.

De Bauletto di lnfermentum, een zacht en licht dessert in een kleiner formaat om uw dagen het hele jaar door te begeleiden. Een snoepje om voor elke gelegenheid in huis te hebben: ontbijt, tussendoortje, een plotselinge zoetekauw. Gemaakt met zuurdesemgist zoals altijd, bloem 1 (rustieker), melkchocolade en kostbare hazelnootcrème, met een zachte en evenwichtige textuur.

1615989197.6805_BAULETTO-CBC_Taglio-per-sito

BAULETTO MET WITTE CHOCOLA EN KOFFIE

De zoetheid van witte chocolade en de intensiteit van koffie gaan goed samen, zeker als hun harmonieuze ontmoeting plaatsvindt in één van onze gloednieuwe Bauletti. Een zacht, veelzijdig en zeer smakelijk gezuurd product, maar tegelijkertijd eenvoudig en vertrouwd. Hij kan niet wachten om je bij elk ontbijt, elke snack of bij iedere andere gelegenheid te verrassen met zijn persoonlijkheid!


Gemaakt met zuurdesemgist zoals altijd, bloem 1 (rustieker), witte chocolade, acaciahoning, gekonijte sinaasappelpasta en 100% gevriesdroogde Arabica-koffie. De bauletto heeft een zachte en evenwichtige textuur.

BAULETTO MET WITTE CHOCOLA EN KOFFIE

De zoetheid van witte chocolade en de intensiteit van koffie gaan goed samen, zeker als hun harmonieuze ontmoeting plaatsvindt in één van onze gloednieuwe Bauletti. Een zacht, veelzijdig en zeer smakelijk gezuurd product, maar tegelijkertijd eenvoudig en vertrouwd. Hij kan niet wachten om je bij elk ontbijt, elke snack of bij iedere andere gelegenheid te verrassen met zijn persoonlijkheid!


Gemaakt met zuurdesemgist zoals altijd, bloem 1 (rustieker), witte chocolade, acaciahoning, gekonijte sinaasappelpasta en 100% gevriesdroogde Arabica-koffie. De bauletto heeft een zachte en evenwichtige textuur.

SBRISOLOTTO

De Sbrisolona di Mantova-cake is een goedheid die in heel Italië wordt erkend. Ter ere van deze heerlijke cake heeft Infermentum dit extra grote koekje gemaakt: il Biscotto Sbrisolotto. De ingrediënten zijn dezelfde van deze beroemde cake, dus met bloem, boter en amandelen in overvloed. Ons advies is om ze nat te maken met een goede grappa.


Het formaat? Echt overvloedig omdat het grote, grote koekjes zijn, voor bewonderaars. Voor elke gelegenheid en ook leuk om als toetje om cadeau te doen. Pas op, de koekjes kunnen snel voor je neus worden weggekaapt.

Il_Biscotto_Sbrisolotto_Infermentum-1920x1333

SBRISOLOTTO

De Sbrisolona di Mantova-cake is een goedheid die in heel Italië wordt erkend. Ter ere van deze heerlijke cake heeft Infermentum dit extra grote koekje gemaakt: il Biscotto Sbrisolotto. De ingrediënten zijn dezelfde van deze beroemde cake, dus met bloem, boter en amandelen in overvloed. Ons advies is om ze nat te maken met een goede grappa.


Het formaat? Echt overvloedig omdat het grote, grote koekjes zijn, voor bewonderaars. Voor elke gelegenheid en ook leuk om als toetje om cadeau te doen. Pas op, de koekjes kunnen snel voor je neus worden weggekaapt.