Cadeaupakketten

Elk pakket kan naar naar eigen smaak of naar speciale dieetwensen worden gewijzigd. Wij kunnen ook een speciaal cadeaupakket samenstellen voor het personeel, je kunt hiervoor geheel vrijblijvend de wensen aan ons doorgeven.

Italiaans cadeaupakket

Ben jij op zoek naar een heerlijk en origineel Italiaans cadeaupakket, verjaardagscadeau, moederdagcadeau, Sinterklaascadeau
vaderdagcadeau, relatiegeschenk, cadeaubon
of Kerstpakket?
Wij van Casabase staan voor je klaar om je hiermee te helpen.
We hebben een selectie Italiaanse cadeaupakketten voor je samengesteld, deze pakketten kun je hier vinden. Al onze andere Italiaanse delicatessen zijn ook leuk en vooral lekker om cadeau te doen, bijvoorbeeld de Panettone, Bauletto, Muraglia Olijfolie flessen of Cantuccini koekjes. Indien gewenst zijn deze ook in grotere aantallen beschikbaar.


Je kunt er ook voor kiezen om zelf Italiaanse cadeaupakketten samen te stellen, voeg de producten die je graag cadeau wilt doen toe aan je winkelmandje en zodra je een heerlijk pakket hebt samengesteld kun je dit pakket gaan bestellen. Vul in de kassa bij opmerkingen in dat het gaat om een cadeau en geef het afleveradres van de ontvanger op en de afleverdatum. Wij zorgen ervoor dat het cadeaupakket bij de ontvanger wordt bezorgd.

Wij helpen je ook graag bij het samenstellen van een heerlijk en uniek Italiaans pakket of Italiaanse cadeaumand, neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in ons Magazijn in Haarlem. Ontdek ook de Casabase Cadeaubon, de lekkerste cadeaubon om cadeau te doen!


Ben je op zoek naar grotere aantallen en wil je een voorstel ontvangen? Neem hiervoor contact op met maarten@casabase.nl

Pastaboxen & cadeautips

Casabase Cadeaubon