Italiaanse Kerstpakketten

Ben jij op zoek naar een heerlijk en origineel Italiaans Kerstpakket voor het personeel of een cadeaupakket voor een andere gelegenheid of gewoon zomaar?
Wij van CASABASE staan voor je klaar om je hiermee te helpen.
We hebben een selectie Italiaanse Kerstpakketten voor je samengesteld, deze pakketten kun je hier vinden. Elk pakket kan naar naar eigen smaak of naar speciale dieetwensen worden gewijzigd. Wij kunnen ook een speciaal Kerstpakket samenstellen voor het personeel, je kunt hiervoor geheel vrijblijvend de wensen aan ons doorgeven.


Je kunt er ook voor kiezen om zelf een pakket samen te stellen, voeg de producten die je graag cadeau wilt doen toe aan je winkelmandje en zodra je een heerlijk Kerstpakket hebt samengesteld kun je dit pakket gaan bestellen. Vul tijdens het bestelproces in bij opmerkingen in dat het gaat om een cadeau en geef het afleveradres van de ontvanger op en de afleverdatum. Wij zorgen ervoor dat de Kerstpakketten direct bij de juiste ontvanger worden bezorgd.

Wij helpen je ook graag bij het samenstellen van een heerlijk en uniek Italiaans Kerstpakket, neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We kunnen een geheel op maat Kerstpakket samenstellen waarmee het personeel zeker heel blij gaat zijn.


Ben je op zoek naar grotere aantallen en wil je een voorstel ontvangen? Stuur jouw wensen geheel vrijblijvend naar maarten@casabase.nl

Kerstpakketten

Elk pakket kan naar naar eigen smaak of naar speciale dieetwensen worden gewijzigd. Wij kunnen ook een speciaal Kerstpakket samenstellen voor het personeel, je kunt hiervoor geheel vrijblijvend de wensen aan ons doorgeven.