Nduja kopen

Je hebt er misschien wel eens van gehoord of het voorbij zien komen op de menukaart van een traditioneel Italiaans restaurant. ‘Nduja di Spilinga is een heerlijke pikante smeerbare salami worst uit Calabrië. De pikante smaak van de worst komt door de toegevoegde chilipepers en geven de worst extra veel pit! Het is gemaakt van varkensvlees, Calabrische pepers en wat aromatische kruiden. Door het toevoegen van de zongerijpte rode pepers krijgt de worst niet alleen een pikante smaak, maar voegen ook een conserverende werking toe. Hierdoor bederft de worst minder snel. Of je de ‘Nduja nou verwerkt in een pastasaus, pizza of ander heerlijk Italiaans gerecht, je bent altijd verzekerd van een smaakvol Mediterraans maal!

Typische worst uit de Calabrië

‘Nduja di Spilinga is eigenlijk een vlees pasta die langdurig wordt gekneed. In de vlees pasta worden vet, zout, varkensvlees en rode pepers verwerkt. Vervolgens wordt deze in worstdarmen geperst, licht gerookt en opgehangen om te drogen. Tijdens het drogen wordt de pikante smaak extra geconcentreerd omdat de rode pepers de tijd krijgen om hun smaak aan de worst af te geven. Soms wordt er gedacht dat het rauw vlees is, maar dit is dus niet het geval. Het varkensvlees heeft tevens een unieke smaak door het traditionele dieet van de varkens. Ze eten namelijk eikels, bieten, granen, kastanjes en andere restjes van het avondeten. Het is dus een natuurproduct zonder kunstmatige toevoegingen.

Pittig smeerbare worst uit Calabrië

Het pittige smeerbare worstje komt oorspronkelijk uit een klein dorpje genaamd Spilinga. Dat zal niet als een verrassing komen, gezien de naam: ‘Nduja di Spilinga. Spilinga ligt in het zuiden van Calabrië, een streek in de zogenaamde wreef van Italië. Dit zonovergoten gebied staat bekend om zijn rode pepertjes. Niet voor niets dat deze dan ook werden verwerkt in de ‘Nduja. In veel, of sterker nog, bijna alle traditionele gerechten uit keuken van Calabrië worden pepers verwerkt. Zo is het ook een echte pikante smaakmaker van vele pizza’s, pasta’s, hapjes en gerechten.

De lekkerste delicatessen met ‘Nduja

Bij CASABASE ben je aan het juiste adres als je diverse producten met ‘Nduja wilt bestellen. Wij verkopen hoge kwaliteit, traditionele en de enige echte ‘Nduja worst, spread, en saus. Wil jij jouw pizza beleggen met deze pikante worst? Of wil je stukjes toevoegen aan je pasta saus? Dan is het Anduja worst perfect voor jou! Wil jij jij jouw gerecht extra pit geven? Voeg dan de Nduja di Spilinga spread toe. Heb je niet zo’n zin om lang in de keuken te staan, maar wil je wel een echte smaakmaker op tafel serveren? Dan is de tomatensaus met Nduja van CASABASE de perfecte uitkomst voor jou!

‘Nduja di Spilinga producten bestellen

Deze typische worst vormt de basis voor veel gerechten uit de Mediterrane keuken. Je kunt het toevoegen aan heerlijke pastagerechten of verwerken in je pizzasaus, ‘Nduja di Spilinga is met vrijwel alle Mediterrane gerechten te combineren. Ben je een echte liefhebber van pikante gerechten? Dan is ‘Nduja eigenlijk onmisbaar in jouw keuken! Staat er binnenkort een Italiaanse borrelavond op je planning? Gebruik de pittige worst om op een heerlijk crackertje te smeren. Super origineel en een echte favoriet van velen! Wil jij de lekkerste ‘Nduja di Spilinga producten bestellen? Dan ben je bij CASABASE aan het juiste adres! Wij verkopen veel delicatessenn met ‘Nduja, zo ben jij verzekerd van authentieke én pikante Mediterrane gerechten en hapjes. Casabase neemt jou mee op culinaire reis naar het zonovergoten zuiden van ons favoriete land. Zo waan jij je elke dag in de Italiaanse sferen!

Veelgestelde vragen

Wat is ‘Nduja?

Het is een pikant smeerbare worst uit de Italiaanse streek Calabrië. Uit een klein dorpje genaamd Spilinga. Dit zonovergoten dorpje staat bekend om zijn rode pepertjes. Oorspronkelijk werdt het worstje gemaakt van vlees wat overblijft. De intense pittige smaak ontstaat door de toegevoegde zongerijpte Calabrese rode pepers.

Waar kun je het bij gebruiken?

‘Nduja kun je op veel manieren gebruiken. Denk aan pastasauzen, beleggen op een pizza, meebakken met risotto rijst of verwerken in een salsa verde. Ook kun je de ‘Nduja perfect gebruiken als beleg op een stokbroodje of bruschetta en bij het maken van hapjes en gerechten. Eindeloze mogelijkheden dus!

Toont alle 6 resultaten