Panettone

Dankzij overweldigend succes van onze Panettone en Pandoro tijdens de Feestdagen is deze de laatste jaren steeds ver voor Kerst al uitverkocht.
Heb jij onze panettone of pandoro geproefd en wil je deze de volgende keer ook in huis hebben of wil jij in 2024 niet misgrijpen? Blijf niet zonder jouw eigen Panettone of Pandoro zitten tijdens de Feestdagen en reserveer deze vandaag alvast voor de Kerst van 2024.

Panettone Tradizionale

De eerste creatie van Infermentum, Il Panettone Classico. Na 36 uur natuurlijke fermentatie met moedergist uit de oven gehaald. Het deeg is zacht, met biologische rozijnen, gekonfijte sinaasappel volgens de Franse natuurlijke methode en het onmiskenbare aroma van bourbon vanille uit Madagaskar.

 

Prijzen:

2019
Tweede beste panettone in Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Torino.
Tweede geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.
– Gerangschikt onder de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de DISSAPORE-gids.

2018
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Gazza Golosa”, Milano.
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.

Panettone Tradizionale

De eerste creatie van Infermentum, Il Panettone Classico. Na 36 uur natuurlijke fermentatie met moedergist uit de oven gehaald. Het deeg is zacht, met biologische rozijnen, gekonfijte sinaasappel volgens de Franse natuurlijke methode en het onmiskenbare aroma van bourbon vanille uit Madagaskar.

Prijzen:

2019
Tweede beste panettone in Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Torino.
Tweede geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.
– Gerangschikt onder de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de DISSAPORE-gids.

2018
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Gazza Golosa”, Milano.
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.

Chocolade panettone

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Op traditionele wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder conserveermiddelen. Een chocolade panettone die de droom is van alle zoetekauwen. Na 36 uur natuurlijke gisting met moedergist uit de oven gehaald, gevuld met melk-, witte en donkere chocoladeschilfers. Geeft een gezellige geur vrij van sinaasappel en Bourbon vanille uit Madagaskar. Deze panettone is strikt zonder rozijnen.

 

Prijzen:

2018
Derde bij de beste chocolade panettones in Italië. Wedstrijd “Il Panettone secondo Caracciolo”, Brescia.

2017
– Geëindigd tussen de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de GAMBERO ROSSO-gids..

panettone-chocola-kopen

Chocolade panettone

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Op traditionele wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder conserveermiddelen. Een chocolade panettone die de droom is van alle zoetekauwen. Na 36 uur natuurlijke gisting met moedergist uit de oven gehaald, gevuld met melk-, witte en donkere chocoladeschilfers. Geeft een gezellige geur vrij van sinaasappel en Bourbon vanille uit Madagaskar. Deze panettone is strikt zonder rozijnen.

Prijzen:

2018
Derde bij de beste chocolade panettones in Italië. Wedstrijd “Il Panettone secondo Caracciolo”, Brescia.

2017
– Geëindigd tussen de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de GAMBERO ROSSO-gids..

Panettone appel, vijg en walnoten

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Met de hand gemaakt, volledig natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddel. Het is een panettone zonder rozijnen, met een unieke fruitvulling. Het is een eerbetoon aan Verona, het land waar Infermentum is geboren, en de winter vol rijke vijgen, appels en walnoten. Uit de oven gehaald na 36 uur natuurlijke gisting met zuurdesemgist, gevuld met vijgen, appels en walnoten. We kiezen het fruit dat met water en suiker is verwerkt volgens de traditionele Franse zoetwarenmethode. Een nieuwe twist van een traditie, deze panettone, heerlijk gefermenteerd.

 

Prijzen:

2018
Eerste gerangschikte beste creatieve panettone uit Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Turijn.

2017
Eerste gerangschikte beste panettone van het jaar uit Italië. Wedstrijd“La Tenzone del Panettone”, Parma.

Panettone appel, vijgen en walnoten

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Met de hand gemaakt, volledig natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddel. Het is een panettone zonder rozijnen, met een unieke fruitvulling. Het is een eerbetoon aan Verona, het land waar Infermentum is geboren, en de winter vol rijke vijgen, appels en walnoten. Uit de oven gehaald na 36 uur natuurlijke gisting met zuurdesemgist, gevuld met vijgen, appels en walnoten. We kiezen het fruit dat met water en suiker is verwerkt volgens de traditionele Franse zoetwarenmethode. Een nieuwe twist van een traditie, deze panettone, heerlijk gefermenteerd.

Prijzen:

2018
Eerste gerangschikte beste creatieve panettone uit Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Turijn.

2017
Eerste gerangschikte beste panettone van het jaar uit Italië. Wedstrijd“La Tenzone del Panettone”, Parma.

Nieuw: Panettone Dark

Meer chocola dan dit kun je niet krijgen: 64% puur, 100% lekker, een omhelzing van pure chocolade. Zacht, intens, zoet maar niet te veel.

Hoe te proeven: voordat je het proeft, moet je het goed verdunnen in de buurt van een warmtebron (bijv. radiator of kachel) om het warm te consumeren. Zo blijft de chocolade zacht en komt al zijn uitzonderlijke smaak vrij.

De Panettone Dark is een super gelimiteerde editie van Infermentum voor deze kerst. De ideale panettone voor cacao- en chocoladeliefhebbers. Het heeft cacaopoeder in het deeg en stukjes donkere chocolade.

panettone-kopen-chocola-dark2

Nieuw: Panettone Dark

Meer chocola dan dit kun je niet krijgen: 64% puur, 100% lekker, een omhelzing van pure chocolade. Zacht, intens, zoet maar niet te veel.

Hoe te proeven: voordat je het proeft, moet je het goed verdunnen in de buurt van een warmtebron (bijv. radiator of kachel) om het warm te consumeren. Zo blijft de chocolade zacht en komt al zijn uitzonderlijke smaak vrij.

De Panettone Dark is een super gelimiteerde editie van Infermentum voor deze kerst. De ideale panettone voor cacao- en chocoladeliefhebbers. Het heeft cacaopoeder in het deeg en stukjes donkere chocolade.

Pandoro

Pandoro handgemaakt van zuurdesem. Op ambachtelijke wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddel. Vrij geïnspireerd door Pandoro, heeft Monte Nuvola een dun, licht en zacht deeg dankzij de zuurdesemgist en de 42 uur durende fermentatie. De ingrediënten worden beetje bij beetje en op het juiste moment toegevoegd. Monte Nuvola is een hymne aan familie, kindertijd en zorgeloos spel, een lichtheid die enkele van de oprichters van Infermentum als kinderen deelden, niet ver van huis, in een besneeuwde weide in de winter, in Monte Nuvola, de heuvels van Veronese. Vergeet niet te bestrooien met poedersuiker om het nog beter te laten smaken.

Pandoro

Pandoro handgemaakt van zuurdesem. Op ambachtelijke wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddel. Vrij geïnspireerd door Pandoro, heeft Monte Nuvola een dun, licht en zacht deeg dankzij de zuurdesemgist en de 42 uur durende fermentatie. De ingrediënten worden beetje bij beetje en op het juiste moment toegevoegd. Monte Nuvola is een hymne aan familie, kindertijd en zorgeloos spel, een lichtheid die enkele van de oprichters van Infermentum als kinderen deelden, niet ver van huis, in een besneeuwde weide in de winter, in Monte Nuvola, de heuvels van Veronese. Vergeet niet te bestrooien met poedersuiker om het nog beter te laten smaken.