Klassieke panettone

De eerste creatie van Infermentum, Il Panettone Classico. Na 36 uur natuurlijke fermentatie met moedergist uit de oven gehaald. Het deeg is zacht, met biologische rozijnen, gekonfijte sinaasappel volgens de Franse natuurlijke methode en het onmiskenbare aroma van bourbon vanille uit Madagaskar. Let op: onze panettone is uitverkocht. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Klik op de onderstaande knop en vul je e-mailadres in.

 

Prijzen:

2019
Tweede beste panettone in Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Torino.
Tweede geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.
– Gerangschikt onder de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de DISSAPORE-gids.

2018
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Gazza Golosa”, Milano.
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.

Klassieke panettone

De eerste creatie van Infermentum, Il Panettone Classico. Na 36 uur natuurlijke fermentatie met moedergist uit de oven gehaald. Het deeg is zacht, met biologische rozijnen, gekonfijte sinaasappel volgens de Franse natuurlijke methode en het onmiskenbare aroma van bourbon vanille uit Madagaskar. Let op: onze panettone is uitverkocht. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Klik op de onderstaande knop en vul je e-mailadres in.

 

Prijzen:

2019
Tweede beste panettone in Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Torino.
Tweede geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.
– Gerangschikt onder de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de DISSAPORE-gids.

2018
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Gazza Golosa”, Milano.
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.

Chocolade panettone

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Op traditionele wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder conserveermiddelen. Een chocolade panettone die de droom is van alle zoetekauwen. Na 36 uur natuurlijke gisting met moedergist uit de oven gehaald, gevuld met melk-, witte en donkere chocoladeschilfers. Geeft een gezellige geur vrij van sinaasappel en Bourbon vanille uit Madagaskar. Deze panettone is strikt zonder rozijnen. Let op: onze panettone is uitverkocht. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Klik op de onderstaande knop en vul je e-mailadres in.

 

Prijzen:

2018
Derde bij de beste chocolade panettones in Italië. Wedstrijd “Il Panettone secondo Caracciolo”, Brescia.

2017
– Geëindigd tussen de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de GAMBERO ROSSO-gids..

thumbnail_Panettone ai Tre Cioccolati

Chocolade panettone

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Op traditionele wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder conserveermiddelen. Een chocolade panettone die de droom is van alle zoetekauwen. Na 36 uur natuurlijke gisting met moedergist uit de oven gehaald, gevuld met melk-, witte en donkere chocoladeschilfers. Geeft een gezellige geur vrij van sinaasappel en Bourbon vanille uit Madagaskar. Deze panettone is strikt zonder rozijnen. Let op: onze panettone is uitverkocht. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Klik op de onderstaande knop en vul je e-mailadres in.

 

Prijzen:

2018
Derde bij de beste chocolade panettones in Italië. Wedstrijd “Il Panettone secondo Caracciolo”, Brescia.

2017
– Geëindigd tussen de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de GAMBERO ROSSO-gids..