De eerste creatie van Infermentum, Il Panettone Classico. Na 36 uur natuurlijke fermentatie met moedergist uit de oven gehaald. Het deeg is zacht, met biologische rozijnen, gekonfijte sinaasappel volgens de Franse natuurlijke methode en het onmiskenbare aroma van bourbon vanille uit Madagaskar.
Dankzij overweldigend succes van onze Panettone tijdens de Feestdagen is deze de laatste jaren steeds ver voor Kerst al uitverkocht.
Wil jij in 2023 niet misgrijpen? Blijf niet zonder jouw eigen Panettone zitten tijdens de Feestdagen en pre-order deze vandaag alvast voor Kerst. De Panettone wordt ruim voor Kerst thuisbezorgd, naar verwachting half December. Let op: alle andere delicatessen die je samen met de Panettone besteld worden tegelijkertijd geleverd.
Prijzen:
2019
– Tweede beste panettone in Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Torino.
– Tweede geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.
– Gerangschikt onder de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de DISSAPORE-gids.
2018
– Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Gazza Golosa”, Milano.
– Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.