De eerste creatie van Infermentum, Il Panettone Classico. Na 36 uur natuurlijke fermentatie met moedergist uit de oven gehaald. Het deeg is zacht, met biologische rozijnen, gekonfijte sinaasappel volgens de Franse natuurlijke methode en het onmiskenbare aroma van bourbon vanille uit Madagaskar. Dankzij overweldigend succes van onze Panettone tijdens de Feestdagen is deze de laatste jaren steeds ver voor Kerst al uitverkocht. Wil jij in 2022 niet misgrijpen? Klik dan op onderstaande knop en vul je e-mailadres in. Jij hoort het dan gelijk wanneer de Panettone weer op voorraad is.
Prijzen:
2019
– Tweede beste panettone in Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Torino.
– Tweede geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.
– Gerangschikt onder de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de DISSAPORE-gids.
2018
– Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Gazza Golosa”, Milano.
– Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.