Panettone Tradizionale

De eerste creatie van Infermentum, Il Panettone Classico. Na 36 uur natuurlijke fermentatie met moedergist uit de oven gehaald. Het deeg is zacht, met biologische rozijnen, gekonfijte sinaasappel volgens de Franse natuurlijke methode en het onmiskenbare aroma van bourbon vanille uit Madagaskar. Let op: je kunt deze heerlijke panettone bestellen als pre-order. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Reserveer nu jouw Panettone, deze ontvang je dan gegarandeerd tussen 13 en 18 december 2021.

 

Prijzen:

2019
Tweede beste panettone in Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Torino.
Tweede geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.
– Gerangschikt onder de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de DISSAPORE-gids.

2018
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Gazza Golosa”, Milano.
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.

Panettone Tradizionale

De eerste creatie van Infermentum, Il Panettone Classico. Na 36 uur natuurlijke fermentatie met moedergist uit de oven gehaald. Het deeg is zacht, met biologische rozijnen, gekonfijte sinaasappel volgens de Franse natuurlijke methode en het onmiskenbare aroma van bourbon vanille uit Madagaskar. Let op: je kunt deze heerlijke panettone bestellen als pre-order. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Reserveer nu jouw Panettone, deze ontvang je dan gegarandeerd tussen 13 en 18 december 2021.

Prijzen:

2019
Tweede beste panettone in Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Torino.
Tweede geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.
– Gerangschikt onder de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de DISSAPORE-gids.

2018
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Gazza Golosa”, Milano.
Eerste geclassificeerde beste klassieke panettone uit Italië. Wedstrijd “Mastro Panettone”, Bari.

Chocolade panettone

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Op traditionele wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder conserveermiddelen. Een chocolade panettone die de droom is van alle zoetekauwen. Na 36 uur natuurlijke gisting met moedergist uit de oven gehaald, gevuld met melk-, witte en donkere chocoladeschilfers. Geeft een gezellige geur vrij van sinaasappel en Bourbon vanille uit Madagaskar. Deze panettone is strikt zonder rozijnen. Let op: je kunt deze heerlijke panettone bestellen als pre-order. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Reserveer nu jouw Panettone, deze ontvang je dan gegarandeerd tussen 13 en 18 december 2021.

 

Prijzen:

2018
Derde bij de beste chocolade panettones in Italië. Wedstrijd “Il Panettone secondo Caracciolo”, Brescia.

2017
– Geëindigd tussen de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de GAMBERO ROSSO-gids..

panettone-chocola1

Chocolade panettone

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Op traditionele wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder conserveermiddelen. Een chocolade panettone die de droom is van alle zoetekauwen. Na 36 uur natuurlijke gisting met moedergist uit de oven gehaald, gevuld met melk-, witte en donkere chocoladeschilfers. Geeft een gezellige geur vrij van sinaasappel en Bourbon vanille uit Madagaskar. Deze panettone is strikt zonder rozijnen. Let op: je kunt deze heerlijke panettone bestellen als pre-order. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Reserveer nu jouw Panettone, deze ontvang je dan gegarandeerd tussen 13 en 18 december 2021.

Prijzen:

2018
Derde bij de beste chocolade panettones in Italië. Wedstrijd “Il Panettone secondo Caracciolo”, Brescia.

2017
– Geëindigd tussen de 30 beste klassieke Italiaanse panettoni voor de GAMBERO ROSSO-gids..

Panettone appel, vijg en walnoten

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Met de hand gemaakt, volledig natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddel. Het is een panettone zonder rozijnen, met een unieke fruitvulling. Het is een eerbetoon aan Verona, het land waar Infermentum is geboren, en de winter vol rijke vijgen, appels en walnoten. Uit de oven gehaald na 36 uur natuurlijke gisting met zuurdesemgist, gevuld met vijgen, appels en walnoten. We kiezen het fruit dat met water en suiker is verwerkt volgens de traditionele Franse zoetwarenmethode. Een nieuwe twist van een traditie, deze panettone, heerlijk gefermenteerd. Let op: je kunt deze heerlijke panettone bestellen als pre-order. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Reserveer nu jouw Panettone, deze ontvang je dan gegarandeerd tussen 13 en 18 december 2021.

 

Prijzen:

2018
Eerste gerangschikte beste creatieve panettone uit Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Turijn.

2017
Eerste gerangschikte beste panettone van het jaar uit Italië. Wedstrijd“La Tenzone del Panettone”, Parma.

Panettone appel, vijgen en walnoten

Ambachtelijke zuurdesem panettone. Met de hand gemaakt, volledig natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddel. Het is een panettone zonder rozijnen, met een unieke fruitvulling. Het is een eerbetoon aan Verona, het land waar Infermentum is geboren, en de winter vol rijke vijgen, appels en walnoten. Uit de oven gehaald na 36 uur natuurlijke gisting met zuurdesemgist, gevuld met vijgen, appels en walnoten. We kiezen het fruit dat met water en suiker is verwerkt volgens de traditionele Franse zoetwarenmethode. Een nieuwe twist van een traditie, deze panettone, heerlijk gefermenteerd. Let op: je kunt deze heerlijke panettone bestellen als pre-order. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Reserveer nu jouw Panettone, deze ontvang je dan gegarandeerd tussen 13 en 18 december 2021.

Prijzen:

2018
Eerste gerangschikte beste creatieve panettone uit Italië. Wedstrijd “Una Mole di Panettoni”, Turijn.

2017
Eerste gerangschikte beste panettone van het jaar uit Italië. Wedstrijd“La Tenzone del Panettone”, Parma.

Pandoro

Pandoro handgemaakt van zuurdesem. Op ambachtelijke wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddel. Vrij geïnspireerd door Pandoro, heeft Monte Nuvola een dun, licht en zacht deeg dankzij de zuurdesemgist en de 42 uur durende fermentatie. De ingrediënten worden beetje bij beetje en op het juiste moment toegevoegd. Monte Nuvola is een hymne aan familie, kindertijd en zorgeloos spel, een lichtheid die enkele van de oprichters van Infermentum als kinderen deelden, niet ver van huis, in een besneeuwde weide in de winter, in Monte Nuvola, de heuvels van Veronese. Vergeet niet te bestrooien met poedersuiker om het nog beter te laten smaken. Let op: je kunt deze heerlijke pandoro bestellen als pre-order. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Reserveer nu jouw Pandoro, deze ontvang je dan gegarandeerd tussen 13 en 18 december 2021.

Pandoro

Pandoro handgemaakt van zuurdesem. Op ambachtelijke wijze gemaakt, volledig natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddel. Vrij geïnspireerd door Pandoro, heeft Monte Nuvola een dun, licht en zacht deeg dankzij de zuurdesemgist en de 42 uur durende fermentatie. De ingrediënten worden beetje bij beetje en op het juiste moment toegevoegd. Monte Nuvola is een hymne aan familie, kindertijd en zorgeloos spel, een lichtheid die enkele van de oprichters van Infermentum als kinderen deelden, niet ver van huis, in een besneeuwde weide in de winter, in Monte Nuvola, de heuvels van Veronese. Vergeet niet te bestrooien met poedersuiker om het nog beter te laten smaken. Let op: je kunt deze heerlijke pandoro bestellen als pre-order. Wil jij in 2021 niet misgrijpen? Reserveer nu jouw Pandoro, deze ontvang je dan gegarandeerd tussen 13 en 18 december 2021.