Italiaanse Groothandel


Casabase is sinds kort begonnen met het leveren aan enkele van de meest opwindende restaurants, strandtenten en winkels in Nederland en België. Onze missie is om unieke ambachtelijke producten van boerderijen in afgelegen delen van Italië naar de tafels van jouw huis en favoriete eet- en drinkgelegenheden van ons land te brengen. Elk jaar brengen we tijd door op de weg om unieke delicatessen te ontdekken en te kopen van traditionele, kleine producenten en boerderijen waar ambacht, liefde en passie de belangrijkste kernwaarden zijn. Het zoeken naar deze producten is iets wat we met toewijding en passie doen, en we willen het avontuur delen door de producten aan te bieden die ons opwinden en inspireren.


We werken met mensen die net zo gedreven zijn als wij als het gaat om het delen van kennis en enthousiasme over producten. Onze Italiaanse groothandel klanten stellen de consumentenervaring voorop en zijn de laatste schakel in de keten die het verhaal van de producent naar de consument brengt. Ontdek de mogelijkheden met ons als horeca leverancier.


Als je deel wilt uitmaken van het verhaal van onze geweldige producenten, laat het ons dan weten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en gelijkgestemde bedrijven om mee samen te werken. Neem voor meer informatie contact met ons op via maarten@casabase.nl

ONZE AANBEVELINGEN

Wij raden onder andere de volgende delicatessen aan om mee te werken in jouw restaurant, strandtent of winkel. Mail ons gerust geheel vrijblijvend jouw wensen.