Aanbieding!

Portofino Koffiebonen – 1000 gram – La Cafferia

 20.00

Ideaal voor zowel mokka als espresso
Een delicate koffie geschikt voor de hele dag
Heeft diverse awards gewonnen
Inhoud: 1000 gram koffiebonen

  Gratis verzending vanaf 80,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd in 1 tot 2 dagen.
  EAN: 8054701060001 Categorieën: , Artikelnummer: C001

  Beschrijving

  De Portofino-koffiemelange is ideaal voor zowel mokka-extractie als de espressomethode, waar het dankzij zijn eigenschappen de beste smaken en aroma’s biedt. De grote aanwezigheid van Arabica uit Midden-Amerika geeft deze blend een aromatische smaak met hints van bittere chocolade. Ten slotte maakt roosteren op de tweede crack de zuurgraad laag en aangenaam, terwijl het een geroosterde afdronk geeft.

  De Portofino koffiebonen werden in 2012 en 2021 bekroond met de gouden medaille op de International Coffee Tasting met de volgende evaluatie: “De resultaten van de test onthulden een afwezigheid van defecten in de koffie en van de kenmerken die de melanges van de La Cafferia-branding al jaren onderscheiden: lage zuurgraad, uitstekende body en, goed aanwezig, het vleugje geroosterd”. In 2017 ontving Portofino ook het Certificate of Excellence bij de Superior Taste Award, een wedstrijd georganiseerd door ITQI International.

  Over La Cafferia
  Samen met zijn vrouw een winkeltje openen om de beste rauwe koffie van over de hele wereld te importeren, te experimenteren en kwaliteitsmelanges te maken: dit was de droom die Ferruccio Rizzi en zijn familie heeft geleid tot het starten van La Cafferia in de jaren 90. La Cafferia heeft altijd als doel gehad om de gespecialiseerde vaardigheden die in de loop der jaren zijn opgedaan te combineren met een ambachtelijke aantrekkingskracht, passie en innovatie. Vandaag de dag ambachtslieden zijn, betekent weten hoe te werken met de regels van de traditie, deze combineren met de behoeften van de tijd van vandaag in termen van betrouwbaarheid en consistentie. “Onze familie houdt zich al meer dan veertig jaar bezig met koffie. We zijn zo opgegroeid: met de geur van jute, de rook van gebrande koffie en het koffiepoeder dat aan kleding kleeft.” Federico Rizzi, de oprichter van La Cafferia.

  Extra informatie

  Merk

  La Cafferia