Beschrijving
Infermentum interpreteert de Rozentaart, een typisch Mantuaans dessert, ook geliefd in ons Verona. De ontmoeting van de moedergist met de zachtheid van de boter en de korreligheid van de suiker geeft lichtheid aan een geurig mengsel van sinaasappel en vanille.
De Torta di Rose komt maximaal tot uitdrukking in het feit dat hij warm wordt geserveerd, alsof hij vers uit de oven komt, met een knapperige korst en een zacht en delicaat hart. Een buitengewone proefervaring.
k zal je een klein geheimpje vertellen over hoe je deze heerlijke cake in zijn maximale pracht kunt eten, zo komt hij het beste tot zijn recht:
1- Verwarm het in de oven op 130° gedurende 7-10 minuten
2- Als je de cake roos voor roos eet, verwarm de roos dan in een pan. Ik hou ervan om een beetje geroosterd te worden
3- Voeg een bolletje roomijs toe aan de zijkant
PS. begin alvast met het kopen van ijs want de combinatie van ijs en deze cake is goddelijk.
Want je gaat het eerst 10 minuten opwarmen in de oven op 130 graden en als het warm is, je raakt het aan en het is zacht als een wolkje, leg je het ijs op de zijkant van het bord!
WAUW!