Bomba Calabrese Paté – Serfunghi

 4.00

Gratis verzending vanaf 99,-
Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
Gekoeld thuisbezorgd.
EAN: 8054247160166 Categorieën: , , Artikelnummer: 082/18BCMI Tags:

Beschrijving

Voor de liefhebbers van pikant hebben we deze Calabrische Paté waarvan de naam het al zegt: de bomba calabrese. Bereid met peperoncino, olijfolie, aubergine en eekhoorntjesbrood della Sila, perfect voor op een toast, in een saus of bij vlees.
Liefhebbers van pikant zullen al weten hoe ze het moeten gebruiken!

Over Serfunghi

Serfunghi di Calabretta Bruno ligt in het nationale park Serre Calabre in Calabrië. Serfunghi werd in 1995 opgericht door de familie Bruno. In werkelijkheid gaat de ware oorsprong van Serfunghi terug tot 1964 toen mijn Raffaele terugkeerde naar Serra San Bruno, nadat hij naar Frankrijk was geëmigreerd, en besloot een nieuw avontuur aan te gaan. Dit bestond uit het verzamelen van de producten die de natuur te bieden had, met name paddenstoelen. Raffaele was een ervaren paddenstoelenplukker geworden, droogde eekhoorntjesbrood door ze op netten te verspreiden en ze een paar dagen in de zon te laten liggen. Vervolgens probeerde hij andere soorten paddenstoelen in water en zout te bewaren, waarbij hij uitstekende resultaten behaalde.

Samen met zijn zoon besloten ze om deze heerlijke producten op de markt te brengen, aangezien de toeristen die de Certosa kwamen bezoeken vaak vroegen om deze producten te proeven en te kopen. Dit begon met paddenstoelen in potten te bereiden volgens de oudste tradities die van vader aan zoon werdt doorgegeven en die nog steeds wordt doorgegeven aan de nieuwe generaties.

Vandaag de dag bewaart Serfunghi de wonderen die door de natuur zijn gecreëerd, zonder toegevoegde conserveermiddelen, met de authentieke en onderscheidende smaak en de smaak van Calabrische traditie.Tegenwoordig beschikt Serfunghi over een uitgebreide selectie typische Calabrische producten.

Extra informatie

Merk

Serfunghi