Aanbieding!

Polenta met Truffel – Savini Tartufi

Oorspronkelijke prijs was: € 11.50.Huidige prijs is: € 8.60.

Een typisch en authentiek Italiaans gerecht
Ook ideaal bij gebakken eieren
Inhoud: 250 gram

  Uitverkocht

  E-mail mij wanneer er voorraad is

  EAN: 8026379005509 Categorieën: , , , , , Artikelnummer: V25008

  Beschrijving

  Deze Truffelpolenta is een ware samensmelting van traditie en elegantie door de bescheiden oorsprong van polenta, een geliefd Italiaans troostmaaltijd gemaakt van gemalen maïs, op harmonieuze wijze te combineren met de verfijning van truffels, bekend als de ‘diamanten van de keuken’. De polenta is eenvoudig te bereiden en zal zeker een onmisbaar onderdeel van jouw keuken worden, net zo zeker als een hoofdgerecht in Noord-Italië.

  Een onweerstaanbare romige truffelpolenta, perfect voor liefhebbers van de traditionele Italiaanse keuken. Ook ideaal bij gebakken eieren

  Over de Familie Savini Tartufi
  Savini is een familie die van hun passie hun manier van leven heeft weten te maken. Sinds 1920 werkt Savini harmonieus met respect voor de natuur en de mens. Een verhaal van moed en temperament heeft ervoor gezorgd dat het merk Savini Tartufi een belangrijk kwaliteitsstempel is geworden in de truffelindustrie.

  Het bedrijf is gevestigd in Toscane, in een van de meest geschikte gebieden voor de truffelproductie. Toscane is een van de mooiste Italiaanse regio’s en wereldberoemd om zijn landschappen, geschiedenis, cultuur, gastronomie en nog veel meer. Juist in deze regio ligt Savini Tartufi, eigendom van een familie die dankzij hun passie voor truffels een bedrijf heeft opgebouwd. Savini houdt zich al vier generaties bezig met truffels en veredelt nu ook Alba-truffels, zodat zij het hele jaar door de beste truffels kunnen aanbieden. Tegenwoordig is Savini Tartufi een internationaal merk dat geassocieerd wordt met hoogwaardige truffels.

  Truffels worden alleen gevonden op plekken waar de natuur niet vervuild is. Dit vormt de basis voor de perfecte setting waarin jager en hond in harmonie zijn. Zij zijn de hoofdrolspelers van de truffeljacht, die samen iets magisch kunnen bereiken tijdens de jacht op zo’n kostbaar product.

  Extra informatie

  Merk

  Savini Tartufi

  Andere suggesties…