Pasta is een van de basiselementen uit onze keuken en vertegenwoordigt een van de meest typische gerechten in ItaliĂ«. Door Ă©Ă©n van onze Italiaanse ambachtelijke pasta’s te kiezen, beloont u de zorg en het geduld van de boer, de molenaar en de meester “pastaio”.
Het avontuur is nog niet voorbij… JOUW INBRENG is CRUCIAAL voor een perfecte bereiding! Breng, per 100 gram pasta, 1 liter water met 10 gram zeezout aan de kook in een pan. Voeg als het water kookt de pasta toe, roer het af en toe en houd het water steeds aan de kook. Een goede pasta verdient je aandacht tijdens het koken. Elke producent geeft altijd de juiste tijd aan om te koken, maar alleen de ervaring zal je vertellen wanneer het “al dente” is!
Om je pasta op de ​​heerlijkste en geurigste wijze met je sauzen te laten samengaan, zeef je de pasta, voeg je de saus toe en meng je ze zorgvuldig. Serveer de pasta snel….
ZIJNE MAJESTEIT DE PASTA KAN NIET WACHTEN!