Skip to content
Gratis thuisbezorgd vanaf 80,-
  • Contact
  • Mijn account
Previously used menu 3
Casabase
Webshop in Italiaanse delicatessen
Casabase
  • Producten
    • Panettone
    • Nieuwe producten
    • Populaire producten
    • Italiaans cadeaupakket
    • Sale – Laatste kans
    • Chocolade en confetti
    • Witte wijn
    • Rode wijn
    • Sauzen van de chef
    • Pastaboxen
    • Pizzabodems
    • ‘Nduja
    • Koffie en koffiebonen
    • Pasta
    • Mostarde en Jam
    • Risotto en rijst
    • Vleeswaren
    • Italiaanse kaas
    • Focaccina en Taralli
    • Zoetwaren en koekjes
    • Sauzen en tapenades
    • Truffel
    • Voorraadkast
    • Diversen
    • Olijfolie
    • Balsamico en azijn
    • Pittig en kruiden
    • Frisdranken
    • Zongedroogde tomaten
    • Colomba
  • PANETTONE
  • CADEAUPAKKETTEN
  • OVER ONS
Search:
 0

BekijkenIk ga bestellen

  • Je hebt nog geen producten in je winkelmandje..

Subtotaal: € 0.00

BekijkenIk ga bestellen

  • Producten
    • Panettone
    • Nieuwe producten
    • Populaire producten
    • Italiaans cadeaupakket
    • Sale – Laatste kans
    • Chocolade en confetti
    • Witte wijn
    • Rode wijn
    • Sauzen van de chef
    • Pastaboxen
    • Pizzabodems
    • ‘Nduja
    • Koffie en koffiebonen
    • Pasta
    • Mostarde en Jam
    • Risotto en rijst
    • Vleeswaren
    • Italiaanse kaas
    • Focaccina en Taralli
    • Zoetwaren en koekjes
    • Sauzen en tapenades
    • Truffel
    • Voorraadkast
    • Diversen
    • Olijfolie
    • Balsamico en azijn
    • Pittig en kruiden
    • Frisdranken
    • Zongedroogde tomaten
    • Colomba
  • PANETTONE
  • CADEAUPAKKETTEN
  • OVER ONS

“Het leven is een combinatie van pasta en magie”.

F. Fellini

We hebben de beste ambachtelijke pastamerken uit Italië geselecteerd om ze naar jouw tafel te brengen.

Pasta Afeltra, rechtstreeks uit Gragnano, de stad die het meest bekend staat om “arte bianca”: de kunst van het maken van pasta.

Pastificio Benedetto Cavalieri, meer dan 100 jaar traditie, een pasta die spreekt over zijn land, Puglia. 

“Het leven is een combinatie van pasta en magie”.

F. Fellini

We hebben de beste ambachtelijke pastamerken uit Italië geselecteerd om ze naar jouw tafel te brengen.

Pasta Afeltra, rechtstreeks uit Gragnano, de stad die het meest bekend staat om “arte bianca”: de kunst van het maken van pasta.

Pastificio Benedetto Cavalieri, meer dan 100 jaar traditie, een pasta die spreekt over zijn land, Puglia.

Pasta kopen

In winkelmandje

Linguine van Inktvisinkt – Nero di Seppia – Morelli

€ 6.80
In winkelmandje

Spaghettoni – Benedetto Cavalieri

€ 5.50
In winkelmandje

Linguine – Afeltra

€ 4.80
In winkelmandje

Tagliatelle met ei – Morelli

€ 6.00

Korte pasta's

In winkelmandje

Pennucce – Benedetto Cavalieri

€ 5.50
In winkelmandje

Orecchiette – Benedetto Cavalieri

€ 5.50
In winkelmandje

Rigatoni – Afeltra

€ 4.80
In winkelmandje

Trofie Pasta – Trofiette – Laboratorio Pesto

€ 6.00

Lange pasta's

In winkelmandje

Linguine van Inktvisinkt – Nero di Seppia – Morelli

€ 6.80
In winkelmandje

Spaghettoni – Benedetto Cavalieri

€ 5.50
In winkelmandje

Linguine – Afeltra

€ 4.80

Korte pasta's

In winkelmandje

Pennucce – Benedetto Cavalieri

€ 5.50
In winkelmandje

Orecchiette – Benedetto Cavalieri

€ 5.50
In winkelmandje

Rigatoni – Afeltra

€ 4.80
MEER SOORTEN PASTA
MEER SOORTEN PASTA

casabase_nl

CASABASE.nl
🇮🇹WINACTIE🇮🇹 We gaan twee van onze hee 🇮🇹WINACTIE🇮🇹
We gaan twee van onze heerlijke Colomba's verloten! De beste ambachtelijke colomba in Nederland, 100% handgemaakt met zuurdesem en één van de meest geliefde colomba's in Italië gemaakt door @infermentum
Het is onmisbaar op tafel tijdens de Paasdagen en als je eenmaal met deze traditie start dan wil je niets anders meer. Het is een perfect moment om thuis, met familie en vrienden te delen. Lees meer informatie over onze colomba in onze online Italiaanse delicatessenwinkel casabase.nl. Doe vandaag nog mee met deze unieke kans, de colomba's zijn Limited Edition en hiervoor geldt OP=OP.

Zo doe je mee:
✅ Like deze foto. Deel hem in je stories voor meer kans.
✅ Volg ons profiel.
✅ Tag een vriend onder deze foto en zorg dat hij/zij ook ons ​​profiel volgt.

Je hebt de tijd tot en met woensdag 5 april de tijd. Op donderdag 6 april maken we de 2 winnaars bekend in onze stories.

Wil je niet langer wachten en gelijk jouw Colomba bestellen voor de Paasdagen? Als je nu één van deze Italiaanse Paasbroden bij Casabase bestelt dan doen we er een gratis extraatje bij. Vul hiervoor tijdens het bestelproces: META in bij de opmerkingen. Ga gelijk naar www.casabase.nl

#casabase #winactie #delicatessen #italiaansekeuken #colomba #pasen #paasdagen #pasen2023 #paasbrunch #paasweekend
Het nieuwe paasdessert heeft zijn eigen frisheid e Het nieuwe paasdessert heeft zijn eigen frisheid en delicate geur essentieel aspect. Als er een plek is waar zachtheid en klasse elkaar kunnen ontmoeten, dat is precies dat van het zuurdesem in combinatie met gekonfijte abrikoos waardoor het oneindig lang lente is. We voelen het vanaf de eerste hap opbloeien in de mond. En wat zit er op dit heerlijke Italiaanse Paasbrood? Een geglazuurd deksel met amaretto en met schijfjes gepelde amandelen, een knapperigheid die dicht bij perfectie komt. Zoals altijd met 100% zuurdesem deeg.

De colomba di Pasqua is een typisch Italiaans Paasbrood, net zoals panettone en pandoro geassocieerd worden met Kerstmis. Het werd geboren in Noord-Italië, in Lombardije en van daaruit verspreidde het zich over het land en de rest van de wereld. Een perfect moment om thuis, met familie en vrienden te delen. Deze heerlijke Italiaanse Paasduif is het hoogtepunt van de Paasdagen.

#casabase #colomba #pasen #easter #paasbrunch #paasweekend #eten #inspiratie #delicatessen #italiaanskoken #italië #webshop #food
🇮🇹COLOMBA🇮🇹 We zeggen elk jaar hetzel 🇮🇹COLOMBA🇮🇹

We zeggen elk jaar hetzelfde "de colomba is beter dan de panettone". Elke jaar...
Omdat het lichter, eleganter en luchtiger is.

Zo aten we onze eerste Paasduif op een zonnige dag in de keuken. Ik zat aan het aanrecht, hij zette koffie en sneed de colomba. Het was heerlijk sponzig omdat we het 30 minuten in de zon hadden laten liggen voordat we het aten. Een droomparfum. Het was de chocolade colomba en de chocoladeschilfers waren van binnen gesmolten. Je kon witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade zien.

Ik at de suikerparels die op de snijplank vielen. Sommige heb ik in de koffie gedaan. We doopten de duif in de koffie en bedachten aan wie we hem dit jaar met Pasen zouden geven. Je weet dat in Italië de colomba wordt weggegeven met Pasen.

Grijp je kans en bestel een van de laatste colomba's. Verkrijgbaar in Tradizionale, 3 soorten Chocola, Abrikozen en Semplice. Ga naar onze online Italiaanse delicatessenwinkel Casabase.nl

#casabase #delicatessen #colomba #pasen #pasen2023 #paasbrunch #paasweekend #paasontbijt #easter #paasduif #chocola
🇮🇹CACIOCAVALLO PODOLICO🇮🇹 Dit is één 🇮🇹CACIOCAVALLO PODOLICO🇮🇹
Dit is één van de oudste kazen in Zuid-Italië. Een bedreigde kaas. Er zijn maar heel weinig gezinnen die het maken.
Nee, het is niet de klassieke caviocavallo. Dit is een andere. Je hebt er misschien laatst een item over gezien van Freddy bij 3 op Reis.
Het kan alleen worden gemaakt met de melk van Podolica-koeien, een bedreigd ras. Een oud ras dat werd gebruikt voor hard werken. Een sterke koe met karakter. Moeilijk om ze vandaag te zien, ze zijn niet meer nodig voor zwaar transportwerk. Moeilijk om ze op te voeden omdat het opstandige koeien zijn. Ze produceren alleen melk als ze volledig vrij staan ​​in zeer grote weilanden. Ze produceren heel weinig melk, maar hun melk smaakt echt helemaal van henzelf. Het is geen gewone melk. Voor dit alles (weinig melk, opstandige koe, niet meer nodig) wil niemand dit koeienras meer opvoeden. Ze geven niet op. Maar weinigen weten dat zonder de Podolica-koeien deze spectaculaire kaas zou verdwijnen.
En wat vind je deze caciocavallo lekker!
De Caciocavallo Jong is perfect om te smelten of als aperitief en ook voor een Pasta alla Nerano.
De Caciocavallo Gerijpt is mijn absolute favoriet. Met deze intense, zoute smaak. Ik rasp het op een simpele Pasta Pomodoro en het is een explosie. 

Alleen eten aan het einde van het diner met een beetje honing is absurd en indrukwekkend.
Deze kazen zijn geschiedenis en hopelijk jouw toekomst!

#casabase #caciocavallo #3opreis #basilicata #delicatessen #kaas #kaasplateau #podolica #kaasplank #foodporn #cheese #cheeselover #amsterdam #rotterdam #antwerpen #brussel
🇮🇹BLUTUNT🇮🇹 Heb je nog nooit van deze 🇮🇹BLUTUNT🇮🇹

Heb je nog nooit van deze unieke kaas gehoord!?
We zijn in Val Taleggio, Lombardije. Het is een kaas die alleen wordt gemaakt van rauwe melk met melk van het Alpine Bruna-koeienras. Het wordt alleen in dit gebied en in een bepaalde periode gedaan. Wanneer de koeien van de top van de bergen naar beneden komen tot ze de lagere heuvels bereiken. Daar eten ze alleen gras en bloemen en pas dan, met deze "einde seizoen" melk, kan deze kaas gemaakt worden.
De enige kaas met natuurlijke schimmelinfiltraties. Hierdoor is de smaak elke keer weer anders. Soms intenser en uitgesprokener, een andere keer delicater. Het hangt ervan af wat moeder natuur op dat moment wil. Onmogelijk om te doen met machines. Het wordt alleen met de hand gemaakt en daarom is het een kaas die nog moeilijker te vinden is.

Een oude kaas, uit de Romeinse tijd. Een kaas die zijn waarde verloor na de oorlog, waar mensen in eeuwige armoede de velden verlieten om een ​​beter leven te zoeken in de steden. Het was bijna uitgestorven en nu zijn er nog maar weinig over om dat te doen.

Een kaas die geschiedenis is, uniek en eigenaardig van smaak. Het markeert het einde van de zomer. Het markeert het komende koude seizoen. Een kaas die voor de boeren de terugkeer naar het huis van de herders aangeeft.

Een kaas die eerst alleen gegeten moet worden. Het is rustiek, complex, intrigerend, arrogant. Dat is de enige manier waarop je het begrijpt. En dan gebruik je het in een risotto, gesmolten, in een kaascrème... Kom op, het is een kaas van onschatbare waarde!

#casabase #kaas #kaasplateau #delicatessen #cheese #cheeselover #food #eten #borrelplank #kaasplank #foodporn #kaasplankje
😍Salame Bergamasco🇮🇹 HOE WERD DE SALAME B 😍Salame Bergamasco🇮🇹
HOE WERD DE SALAME BERGAMASCO UITGEVONDEN?

Salami is in Italië is altijd gemaakt om te profiteren van al het varkensvlees. In die tijd dat er nog geen eten echt werd weggegooid, was een varken in huis iets voor de rijken. Het was toen eigenlijk alsof je een originele Louis Vuitton in huis had... (hoe tijden veranderen...).

De nobele en rijkere delen van het varken werden gescheiden van de meer banale en onbelangrijke delen. De delen van de dij, destijds en tot op de dag van vandaag de lekkerste en rijkste delen van het varken, werden gebruikt om de ham te maken. Ham thuis hebben was als het hebben van een Ferrari, zodat we elkaar konden begrijpen. (Hoe tijden veranderen...)

Deze Bergamasco-salami is heel, heel bijzonder. Het is ontstaan ​​uit de "pech" van het leven in een gebied waar de hammen vanwege het klimaat niet goed werden gedroogd.
Stel je voor, er waren geen auto's, Ryanair of iets dergelijks. Het was in ieder geval niet zo makkelijk om te verhuizen, dus iedereen had een stukje land om een ​​tuin aan te leggen, de kippen vrij te laten en voor eigen eten te zorgen. Wauw! Heel goed toch? 

Dus omdat we de dijen van het varken niet naar elders konden sturen om te worden genezen, waren er twee oplossingen:
Om het beste deel van het enige varken dat de familie een heel jaar te eten heeft gegeven te zien rotten of... Wakker worden. Ze kozen voor het tweede. Ze besloten om het lekkerste stukje dij in de huisgemaakte salami te stoppen die gemaakt is voor het hele gezin. En zoals altijd, verspreidde het woord dat het de beste salami was in de stad en vervolgens in de regio. Dus in plaats van hun varkenspoten te verkopen om ham te maken zoals iedereen heeft gedaan, blijven ze het unieke en originele familierecept maken. Dit is waarom wanneer je het probeert, het deze geweldige smaak heeft.

PS: Niet alle salami's worden zo gemaakt. In feite hebben we alleen deze gevonden. Ontdek Salame Bergamasco in de online Italiaanse delicatessenwinkel: Casabase.nl. Thuisbezorgd in heel Nederland en België.

#casabase #delicatessen #salami #charcuterie #foodporn #instagood #inspiratie #eten #borrel #borrelplank #aperitivo #heerlijk
🇮🇹PANETTONE TRADIZIONALE Onze Panettone Tra 🇮🇹PANETTONE TRADIZIONALE

Onze Panettone Tradizionale van Infermentum heeft zojuist de 3e prijs gewonnen als de beste panettone in Italië😃🎉, afgezien van alle andere prijzen die deze heerlijke Panettone Tradizionale al heeft gewonnen (je kunt de prijzen op onze website zien)
Maar nog belangrijker is dat: HET FRUIT IN DE PANETTONE IS ZACHT!

De klassieke panettone is die met sinaasappel en rozijnen.
Normaal gesproken haalt 80% van de mensen het fruit eruit en stopt het onder de tafel (min of meer zoals op de middelbare school met de kauwgom). Er zijn anderen die het stiekem aan de hond van de (groot)moeder geven die ook 89 jaar oud is en elk jaar is er een goede kans dat het arme hondje de volgende dagen een slechte tijd zal hebben. (Niet vandaag omdat het opgeblazen is met suiker, wat voor hem de beste dag van het jaar is)

Nou, we kunnen zeggen GENOEG!
Bij deze heerlijke panettone kunnen we panettone-fruit eten zonder te hoeven verbergen dat we het lekker vinden en zonder dat het aan ons kunstgebit plakt!

EINDELIJK EEN PANETTONE MET ZACHT FRUIT. PROBEER DEZE PANETTONE NU..
Let op, het kan zomaar voorkomen dat deze panettone in de aankomende dagen of weken al uitverkocht is vanwege groeiende populariteit. Wacht niet te lang en bestel jouw panettone vandaag nog.

#casabase #panettone #kerst #kerstmis #kerstmarkt #foodporn #delicatessen #instagood #kerstinspiratie #kerstcadeau #kerstpakket #recept
🇮🇹PANETTONE De panettone en pandoro zijn bi 🇮🇹PANETTONE 
De panettone en pandoro zijn binnen! 
Het is de hoogste tijd..
Dankzij overweldigend succes van onze Panettone en Pandoro tijdens de Feestdagen zijn deze de laatste jaren steeds ver voor Kerst al uitverkocht.
Wil jij in 2022 niet misgrijpen? Blijf niet zonder jouw eigen Panettone of Pandoro zitten tijdens de Feestdagen en bestel deze vandaag alvast. De panettone en pandoro kunnen op kamertemperatuur worden bewaard en zijn tenminste houdbaar tot en met begin januari 2023. De panettone en pandoro zijn ook leuk om cadeau te doen of als relatiegeschenk.

#casabase #panettone #kerst #kerstmis #kerstinspiratie #kerstcadeau #kerstpakket #delicatessen #italië #webshop #instagood #reels #reelsinstagram #goodvibes #instagram
🇮🇹PANDORO🇮🇹 Nee! Het is geen panettone 🇮🇹PANDORO🇮🇹
Nee! Het is geen panettone "zonder iets". Het is de PANDORO!

Het was de verjaardag van een vriend en de taart was de PANDORO!
We zetten er een kaarsje op, voordat we de pandoro schudden zodat de poedersuiker overal kan zijn.
Er staat een rij handen om het eerste stuk op te vangen. Zoals wanneer je naar een festival gaat en we zijn er allemaal met onze handen om ons het bier te geven.
We sneden de pandoro in dunne stukken omdat we wilden dat er de volgende dag ook nog een stukje als ontbijt over zou blijven.
Uiteindelijk aten we de pandoro met onze handen. We hadden onze vingers vol suiker, en ik vertel je niet over de kindersnorren die tot aan hun neus reikten.
Het is een van de beste verjaardagstaarten ooit.
Er is niets meer van over zoals altijd.

De pandoro is alleen verkrijgbaar rondom de Kerstdagen, en voordat we het vergeten te vertellen: er zijn er nog slechts een aantal beschikbaar. Bestel vandaag nog jouw pandoro en voorkom teleurstellingen..

#casabase #pandoro #kerst #kerstinspiratie #kerstcadeau #kerstpakket #kerstpakketten #relatiegeschenk #taart #gebak #kerstmis
Bekijk meer.. Volg ons op Instagram
KLANTENSERVICE
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Verzenden en afhalen
Relatiegeschenken
Kerstpakketten
Italiaans cadeaupakket
Groothandel

Vind ons op:

Facebook page opens in new windowInstagram page opens in new windowMail page opens in new window
ITALIAANSE PRODUCTEN
Italiaanse koffiebonen
Confetti en nougat
Nduja
Recepten
Pesto
Italiaans gebak
Taralli
Cantuccini
Pasta
Risotto
Italiaanse kaas
Italiaanse vleeswaren
Italiaanse olijfolie
Balsamico
Panettone
VERZENDEN

Jouw bestelling wordt binnen 1 tot 2 dagen thuisbezorgd door Postnl. Gratis verzending op alle bestellingen boven de €80,-. Bij bestellingen onder de €80,- zijn de verzendkosten: €6,95.

Snel thuisbezorgd met Postnl

Onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol

Onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol
Onder de 25 jaar, laat je legitimatie zien

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Go to Top