Beschrijving
La genovese napoletana: de oorsprong van de naam is ook een mysterie, maar de zekerheid die we je kunnen geven is dat als je het eenmaal hebt geprobeerd, je niet meer zonder kunt.
Zonder tomaat was deze saus de grootmoeder van ragu’ vóór de komst van tomaat naar Napels.
Uien, heel veel, en dan spiervlees, runderborst en varkensribbetjes uit de Gerini Premium Selection.
Alles werd urenlang gekookt.
Een salsashow met een WOW effect.
Over Giò e Giuà
Smaken overgedragen en herontdekt
De sauzen van de Salsamenteria Giò e Giuà zijn ontstaan uit de briefwisseling tussen twee grootouders. Een schat aan verhalen, sprookjes en recepten die de kleinkinderen van Giò en Giuà ontdekten en besloten te bewaren, waardoor smaken tot leven kwamen die bijna verloren waren gegaan, die moeilijk te vinden zijn en die een moeizame en tijdrovende verwerking vereisen. Ze proeven van lunches thuis en bij speciale gelegenheden. Ze smaken heerlijk.
Lekkernijen gemaakt op de manier waarop zij zijn gemaakt.
Elke saus wordt geboren met de wens om authentieke en intense smaken naar de tafel en de keuken te brengen, die ooit de sterren van de zondagse lunch waren en nu te vinden zijn in een aantal huizen en restaurants die de dingen nog steeds doen zoals ze gedaan moeten worden. .