Pici Pasta – Morelli

 6.80

Heerlijke pasta uit Toscane
Aanrader in combinatie met onze Ragù Bolognese saus
Inhoud: 500 gram
Voor 4 tot 5 personen

  Gratis verzending vanaf 80,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd.
  EAN: 8009167012095 Categorieën: , , Artikelnummer: 1209

  Beschrijving

  Pici is een soort handgemaakte spaghetti die typisch is voor het zuiden van Toscane, uit de provincies Siena en Grosseto. Typische smaakmakers voor dit soort pasta zijn onder meer onze Bolognese Pastasaus van Amerigo of andere pastasauzen. De graansoort durum zorgt ervoor dat deze pasta een uitzonderlijk lange kooktijd van 22 minuten heeft, met een resultaat dat dichtbij perfectie komt. Het geheim van de producten van Morelli Pasta is een ingrediënt dat niet gebruikelijk is in pasta: het is de tarwekiem, die bevat vitamine E, vitamine D en plantaardige eiwitten. De tarwekiem is technisch gezien het embryo van tarwe, dat is het deel dat op voedingsniveau rijker is aan voedingsstoffen en daarom zeer kostbaar is voor de mens.

  De Antico Pastificio Morelli, dankzij zijn vakmanschap, maakt het opnieuw inbrengen van tarwekiemen in het griesmeel mogelijk, waardoor een grotere toevoer van minerale zouten, eiwitten en vitamines wordt geïntegreerd. Een kostbare pasta, met een onmiskenbare smaak en zeer hoge voedingswaarden, gemaakt met het beste griesmeel, zorgt ervoor dat jouw smaakpapillen tevreden te stellen en altijd heerlijke en smakelijke pasta te bieden.
  De pasta van Morelli is uniek doordat het met de hand wordt bewerkt en daarna 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius wordt gedroogd.

  Extra informatie

  Merk

  Pastificio Morelli