Carnaroli Rijst IGP 1kg – Grandi Riso

 8.60

IGP Pure Carnaroli-rijst wordt verbouwd in het rivierdeltagebied van de Po, waar rijstvelden aan zee grenzen en er geen bron van vervuiling is
De koning van rijst en risotto: middellange korrel, lang gevormd en een unieke smaak
De perfecte Carnaroli rijst, deze moet je geproefd hebben
Inhoud: 1kg

  Gratis verzending vanaf 80,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd.
  EAN: 8032605020406 Categorieën: , , , Artikelnummer: GRAIGPCARNS1

  Beschrijving

  We zijn erg trots dat we deze heerlijke pure Carnaroli rijst uit het rivierdeltagebied van de Po aan mogen bieden. Deze heerlijke carnaroli rijst komt uit rijstvelden die aan zee grenzen en waar geen bron van vervuiling is. Dit is de koning van rijst en risotto: middellange korrel, lang gevormd en een unieke smaak. Met deze rijst maak je heel gemakkelijk de lekkerste risotto klaar in slechts 16 tot 18 minuten.

  De Riso Carnaroli PGI Delta del Po van Grandi Riso is de garantie van een product dat uitsluitend afkomstig is uit een niet-verontreinigd gebied, beschermd tegen smog en ver van industriële verfijning. De granen hebben meer smaak en zijn rijker aan kalium dankzij de gunstige invloed van de zee, die alleen dit gebied kan bieden. PGI Delta del Po staat ook synoniem voor de zekerheid van een pure rijst, 100% garantie van de primaire variëteit, oeroud en authentiek. De kwaliteit van PGI-rijst is gecertificeerd door het Consorzio del Delta del Po (Po Delta Consortium), dat alleen 100% zuivere rijst garandeert.

  Extra informatie

  Merk

  Grandi