Beschrijving
Dik gesneden vlees, gekookt met veel kruiden en San Marzano-tomaten.
Het wordt heel lang gekookt: van minimaal 8 tot maximaal 12 uur, op zeer laag vuur, zoals de Napolitaanse traditie voorschrijft.
Laten we beginnen met te zeggen dat er in de Napoletano ragù van Giò y Giuà uitsluitend geselecteerd vlees zit uit de Gerini Premium Selection.
Het is goed! Plus: het is net als die van mama!
Over Giò e Giuà
Smaken overgedragen en herontdekt
De sauzen van de Salsamenteria Giò e Giuà zijn ontstaan uit de briefwisseling tussen twee grootouders. Een schat aan verhalen, sprookjes en recepten die de kleinkinderen van Giò en Giuà ontdekten en besloten te bewaren, waardoor smaken tot leven kwamen die bijna verloren waren gegaan, die moeilijk te vinden zijn en die een moeizame en tijdrovende verwerking vereisen. Ze proeven van lunches thuis en bij speciale gelegenheden. Ze smaken heerlijk.
Lekkernijen gemaakt op de manier waarop zij zijn gemaakt.
Elke saus wordt geboren met de wens om authentieke en intense smaken naar de tafel en de keuken te brengen, die ooit de sterren van de zondagse lunch waren en nu te vinden zijn in een aantal huizen en restaurants die de dingen nog steeds doen zoals ze gedaan moeten worden. .