Buffelmozzarella – 250 gram

 7.60

Mozzarella di Bufala Campana DOP.
Verse kaas met buffelmelk uit Campanië, Napels
ca. 250 gram
Tenminste houdbaar tot en met 28/04/2022
Wordt gekoeld verzonden.

  Uitverkocht

  E-mail mij wanneer er voorraad is

  EAN: 8027480000094 Categorieën: , Artikelnummer: BUFALA

  Beschrijving

  Symbool van Campania en Italiaanse gastronomische uitmuntendheid, onze Mozzarella di Bufala Campana DOP, alleen geproduceerd met de beste buffelmelk uit Campanië, Napels. Dit is de oorspronkelijke geboorteplaats van dit witte goud!
  De mozzarella van buffelmelk in Campanië wordt nog steeds geproduceerd in het gebied dat mogelijk al sinds de middeleeuwen ‘mozzarella’s’ produceert, aangezien het een moerasgebied is dat ideaal is voor het grazen van buffels.

  Deze variëteit zal enthousiasme opwekken bij degenen die de onnavolgbare smaak van echte mozzarella gemaakt met buffelmelk kunnen herkennen. Het aspect is erg zacht, compact en elastisch, en bij het snijden huilend met buffelmelkserum. De smaak is fris met kenmerkende muskusachtige sporen van buffelmelk.

  Het aspect is erg zacht, compact en elastisch, en bij het snijden huilend met buffelmelkserum. De smaak is fris met kenmerkende sporen van buffelmelk. Perfect voor een caprese salade met goede tomaten, extra vierge olijfolie en basilicum, om een gastronomische pizza te bereiden met onze pizza-bodems of bij een aperitivo of ieder ander gerecht. Wij adviseren om de buffelmozzarella op kamertemperatuur te eten.

  Extra informatie

  Merk

  LA MARCHESA