Lingue di Suocera met Parmigiano Reggiano – Mario Fongo

 9.60

Schoonmoedertongen met Parmigiano Reggiano
Onmisbaar bij ieder gerecht of hapje
Ook lekker als tussendoortje
Inhoud: 200 gram

    Uitverkocht

    E-mail mij wanneer er voorraad is

    EAN: 8028947089508 Categorieën: , , , Artikelnummer: LING-SUO-PARM

    Beschrijving

    Parmigiano Reggiano maakt van de vertrouwde krokante schoonmoedertongen een verrassend kaasgebak. Een delicaat en tegelijkertijd ongebruikelijk alternatief voor brood of soepstengels. De ingrediënten zijn het beste wat je maar kunt bedenken, namelijk zuurdesem, goede olijfolie en een pittige parmigiano reggiano.

    Lingue di Suocera van Mario Fongo is een knapperig en veelzijdig crackerproduct, ideaal om te gebruiken als gezond broodalternatief of als tussendoortje. Lingue di Suocera betekent in het Italiaans ‘Schoonmoederstaal’. De klassieke versie van Mario Fongo’s Lingue di Suocera wordt gemaakt met alleen bloem, water, zout, gist en de beste biologische extra vergine olijfolie, volledig geproduceerd in Italië. Probeer de Lingue de Suocera eens met onze vleeswaren en kazen of gewoon op zich zelf als tussendoortje.

    Mario Fongo – De dorpsbakker uit Asti.
    Het verhaal van Mario Fongo is nauw verbonden met dat van het kleine stadje Rocchetta Tanaro in het hart van de provincie Asti, waar in 1945 de eerste dorpsbakkerij van de familie werd geopend. Hier begon het ‘lange liefdesverhaal’, waarin de familie Fongo altijd Italiaanse broodspecialiteiten volgens oude tradities produceert. Het bedrijf biedt een groot assortiment zoute snacks, maar ook zoete creaties. Het geheim van succes is enerzijds een grote passie en anderzijds het gebruik van uitstekende ingrediënten.

    De lijst met ingrediënten is kort: bloem, water, extra vierge olijfolie, zout en gist. Zonder bewaarmiddelen of andere toevoegingen. Het gebruik van versterkte bloemmengsels garandeert een optimale rijzing van het deeg zonder de elasticiteit te verliezen. De combinatie van verschillende meelsoorten, geselecteerd in samenwerking met vertrouwde molenaars, geeft de Fongo-producten een unieke smaak. Tenslotte de olie: Mario Fongo gebruikt uitsluitend 100% Italiaanse biologische extra vergine olijfolie, ongefilterd. Deze zorgvuldige selectie van de beste grondstoffen, afkomstig uit gecontroleerde toeleveringsketens en uitsluitend van Italiaanse oorsprong, is het uitgangspunt voor het verkrijgen van kwaliteitsproducten.

    Mario Fongo is officieel een Ambassador of Excellence. De familie ontving de TOP ITALIAN FOOD 2022-prijs voor hun soepstengels en hiernaast de Eerste plaats in Gambero Rosso’s ranglijst van de beste ambachtelijke grissini.

    Extra informatie

    Merk

    Mario Fongo