Casabase Mystery Box

 34.00

Dit is de leukste en lekkerste manier om nieuwe en unieke Casabase delicatessen te ontdekken
Het pakket bevat altijd voor meer dan de aankoopprijs aan Italiaanse delicatessen en krijg jij voor een speciale prijs
Ook leuk om cadeau te doen aan vrienden, collega’s of familie

  Gratis verzending vanaf 99,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd.
  EAN: 6011431626657 Categorieën: , , , , Artikelnummer: CASAMYSTERY

  Beschrijving

  Ben jij op zoek naar de lekkerste Italiaanse delicatessen maar zie je door de bomen het bos even niet meer en wil je verrast worden door ons? De Casabase Mystery Box is een pakket vol met unieke Italiaanse delicatessen die speciaal door ons wordt samengesteld voor je. De inhoud van de box is een verrassing totdat je deze thuis openmaakt. We vullen de box met een mix van onze best verkopende producten en nieuwe verrassende delicatessen.

  Dit pakket bevat altijd voor meer dan de aankoopprijs aan Italiaanse delicatessen en dit krijg jij voor een speciale prijs. Alle delicatessen in het pakket zijn zeker nog een hele tijd houdbaar en zullen een welkome verrassing zijn voor je. Dit is de leukste en lekkerste manier om nieuwe en unieke Casabase delicatessen te ontdekken. We pakken deze Mystery Box altijd met veel plezier en liefde voor je in en willen je continu blijven verrassen.

  Het pakket is ook leuk om cadeau te doen aan vrienden of familie. Deze zullen blij verrast zijn door de unieke selectie Italiaanse delicatessen. Wil je het pakket rechtstreeks als cadeau naar de ontvanger sturen met een berichtje? Vul in de kassa bij opmerkingen in dat het gaat om een cadeau en geef het afleveradres van de ontvanger op en een kort berichtje. Wij zorgen ervoor dat het cadeaupakket bij de ontvanger wordt bezorgd.

  Allergieën of (dieet)wensen?
  Mocht je allergieën of speciale (dieet)wensen hebben of gewoon een hint willen sturen naar ons van iets waar je heel benieuwd naar bent dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces in het veld: Opmerkingen. Wij zullen er rekening mee houden bij het inpakken van jouw Casabase Mystery Box.

  Extra informatie

  Merk

  Casabase