Piemonte Hazelnoten Geroosterd – Pura Delizia

 8.80

Gerooste Piemonte Hazelnoten type: La tonda gentile delle Langhe
Inhoud: 160 gram

  Uitverkocht

  E-mail mij wanneer er voorraad is

  EAN: 6011444313315 Categorieën: , , , , Artikelnummer: 2234

  Beschrijving

  De drielobbige PGI-hazelnoot uit Piemonte, “La tonda gentile delle Langhe”, wordt terecht beschouwd als de beste hazelnoot ter wereld.
  Dit zakje geroosterde hazelnoten met een inhoud van 160 gram kan worden gebruikt bij de afwerking van gerechten, hapjes en salades. De Piemonte hazelnoten zijn natuurlijk ook lekker om zo te eten.

  Over Pura Delizia
  “De liefde voor chocolade begint in het gezin”. Dit is hoe Pura Delizia zichzelf presenteert en onderstreept hoe passies van generatie op generatie worden doorgegeven.

  Gesterkt door deze decennialange ervaring in de sector, werd in 2013 het idee geboren om chocolade “van boon tot reep” (van cacaoboon tot reep) te produceren op de heuvels van de Oltrepò Pavese, met als precies doel het creëren van volledig natuurlijk en van hoge kwaliteit, beginnend bij de selectie van de grondstof en met een productieproces dat volledig geconcentreerd is in het Borgo Priolo-laboratorium.

  De zoektocht naar de bonen vindt plaats direct op de plaatsen van herkomst, op de belangrijkste plantages die tijdens lange reizen over de hele wereld worden bereikt om de cacao zorgvuldig te selecteren. Pura Delizia staat synoniem voor cacao van één oorsprong, geoogst op de plantages van kleine producenten waarvan de methodologieën periodiek worden gecontroleerd, zonder dat er sprake is van uitbuiting of kinderarbeid.

  Pura Delizia-chocolade is afkomstig van cacaobonen, de grondstof die met uiterste zorg rechtstreeks op de plaats van herkomst is geselecteerd om vervolgens, dankzij zorgvuldig vakmanschap, een reep, crème of praline te worden, verrijkt met de Piëmont BGA-hazelnoot, de onbetwiste hoofdrolspeler van kostbare goedheid. Traditie, in de zoektocht naar de beste grondstoffen, en innovatie, in de verwerking van ingrediënten, gaan perfect samen en geven leven aan creaties van buitengewone uitmuntendheid.

  Extra informatie

  Merk

  Pura Delizia