Beschrijving
Ansjovis crème van Da Burde 1901: een zachte en zeer smakelijke crème, die dankzij zijn veelzijdigheid altijd perfect is in elke combinatie en om de smaak van vele gerechten en gerechten te versterken. De enige saus die in Toscane met “bistecca” is toegestaan, is biefstuk! Gemaakt met kappertjes, ansjovis en boter.
Het is een crème die deel uitmaakt van de familietraditie van Da Burde omdat het een van de sterke punten van grootmoeder Irene was, nu opnieuw voorgesteld door haar kleinzoon in een potje. Zeer smakelijk en geurig, het bevat de smaak van de eenvoudigste dingen en zal je meteen overtuigen.
Probeer het eens om een snufje extra smaak aan een biefstuk te geven of zelfs om pasta op smaak te brengen. Daarnaast is de crème van ansjovis ook lekker op toast of om de saus voor “vitello tonnato” mee af te werken. Het kan nog meer smaak toevoegen aan een mozzarella of burrata en is heerlijk bij geroosterde paprika!
Over Burde
Dit historische restaurant werd begin 20e eeuw geopend in Florence, Toscane als kruidenierswinkel en trattoria en ligt ver buiten de gebruikelijke toeristische route. De twee broers die nu Da Burde runnen hebben het behouden zoals het was en de oude tradities in stand gehouden.
Het is niet verrassend dat de keuken zich richt op authentieke lokale Toscaanse specialiteiten. Met nu ook de lekkerste sauzen voor thuis, exclusief verkrijgbaar bij Casabase.