Pecannoten Pralines – Pura Delizia

 5.60

Geroosterde en gekaramelliseerde pecannoten
Inhoud: 105 gram

  Uitverkocht

  E-mail mij wanneer er voorraad is

  EAN: 9503876993564 Categorieën: , , , Artikelnummer: 2316

  Beschrijving

  Ontdek deze heerlijke geroosterde pecannoten pralines van Pura Delizia, heerlijk als tussendoortje, bij de borrel of om mee te nemen.
  Het bakje pecannoten pralines waarin, via een zeer verfijnd proces, de rauwe pecannoten tegelijkertijd worden geroosterd en gekaramelliseerd. Dit zorgt voor een sublieme smaak en aroma.

  Over Pura Delizia
  “De liefde voor chocolade begint in het gezin”. Dit is hoe Pura Delizia zichzelf presenteert en onderstreept hoe passies van generatie op generatie worden doorgegeven.

  Gesterkt door deze decennialange ervaring in de sector, werd in 2013 het idee geboren om chocolade “van boon tot reep” (van cacaoboon tot reep) te produceren op de heuvels van de Oltrepò Pavese, met als precies doel het creëren van volledig natuurlijk en van hoge kwaliteit, beginnend bij de selectie van de grondstof en met een productieproces dat volledig geconcentreerd is in het Borgo Priolo-laboratorium.

  De zoektocht naar de bonen vindt plaats direct op de plaatsen van herkomst, op de belangrijkste plantages die tijdens lange reizen over de hele wereld worden bereikt om de cacao zorgvuldig te selecteren. Pura Delizia staat synoniem voor cacao van één oorsprong, geoogst op de plantages van kleine producenten waarvan de methodologieën periodiek worden gecontroleerd, zonder dat er sprake is van uitbuiting of kinderarbeid.

  Pura Delizia-chocolade is afkomstig van cacaobonen, de grondstof die met uiterste zorg rechtstreeks op de plaats van herkomst is geselecteerd om vervolgens, dankzij zorgvuldig vakmanschap, een reep, crème of praline te worden, verrijkt met de Piëmont BGA-hazelnoot, de onbetwiste hoofdrolspeler van kostbare goedheid. Traditie, in de zoektocht naar de beste grondstoffen, en innovatie, in de verwerking van ingrediënten, gaan perfect samen en geven leven aan creaties van buitengewone uitmuntendheid.

  Extra informatie

  Merk

  Pura Delizia