Mia Kombucha Mix Box – 6 blikjes

 21.60

Ontdek deze sprankelende thee die goed voor je is
Gefermenteerde thee met een bruisende, aangename smaak
Je ontvangt sowieso van elke smaak een blikje
Ons advies: lekker koud drinken
Inhoud: 6 blikjes x 33cl

  Gratis verzending vanaf 80,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd.
  EAN: 6011441011016 Categorieën: , , Artikelnummer: MIA-Mix

  Beschrijving

  Mia Kombucha is een niet-alcoholische drankje op basis van gefermenteerde thee met een bruisende, aangename smaak.
  Simpel gezegd: een sprankelende thee die goed voor je is. In deze Mix Box van 6 stuks zitten alle 4 de smaken: Gember, Framboos, Italian Hop en Citroen. Je ontvangt sowieso van elke smaak een blikje. Welke is jouw favoriet?

  Welke ingrediënten gebruiken we. Gefilterd water, biologische Gunpowder groene thee, biologische Rukeri zwarte thee, biologische bruine suiker, kombucha culturen en biologische sappen.

  Hoe maken we deze heerlijke Kombucha. We trekken twee kwaliteiten thee in gefilterd water. We voegen een kleine hoeveelheid bruine suiker toe (die tijdens het proces bijna volledig wordt verbruikt) om de fermentatie te activeren en we voegen de symbiotische culturen van goede bacteriën en gisten toe.

  Omdat het goed voor je is. Mia Kombucha is rijk aan natuurlijke stoffen die helpen bij de spijsvertering (zoals je die met kerst nodig zou hebben) en om je darmen in balans te houden. Het bevat ook organische zuren, antioxidanten en vitamines die helpen je lichaam gezond te houden (een beetje zoals een yogales, maar dan voor je darmen).

  Waar te bewaren. Je kunt het buiten de koelkast bewaren, maar vergeet niet om het lekker koud te serveren, dan geeft het het beste van zichzelf.

  De blikjes van Mia Kombucha zijn een gecertificeerd BIO-product

  Nu je alles weet over Mia Kombucha, probeer jij het een keertje?✨

  Over Mia Kombucha
  Mia Kombucha is ontstaan ​​uit vier vrienden en een reis. Om precies te zijn.. van Mattia, Simone, Battista en Gabriele en van de “reis”
  (van maar liefst 6 jaar) van Mattia in Australië. Eenmaal terug in Varese had Mattia twee dingen: een passie voor het drankje genaamd kombucha en de droom om het thuis in Italië te maken. Mia Kombucha is geboren uit de wens om de cultuur van een goed, verfrissend en gezond drankje te introduceren. We produceren en fermenteren Mia Kombucha in de provincie Varese.

  Vanaf het allereerste begin hebben we alleen geselecteerde en natuurlijke ingrediënten gebruikt, geen concentraten, additieven of conserveermiddelen. Het karakter en de vier smaken van onze kombucha: gember, citroen, framboos, hop weerspiegelen onze manier van zijn: authentiek en compromisloos.

  Extra informatie

  Merk

  Mia Kombucha

  Ingrediënten:

  Water, biologische buskruit groene thee, biologische Rukeri zwarte thee, biologische rietsuiker, kombuchaculturen (Scoby), gembersap.