Colomba - Italiaans Paasbrood

Dankzij overweldigend succes van onze Colomba tijdens Pasen is deze de laatste jaren steeds ver voor de Paasdagen al uitverkocht.
Wil jij in 2024 niet misgrijpen? Blijf niet zonder jouw eigen Colomba zitten tijdens de Paasdagen en reserveer vandaag jouw Colomba van Infermentum.
NIEUW: ontdek de heerlijke nieuwe Colomba met Abrikozen en Colomba Semplice, kijk snel verder op deze pagina.

Colomba Tradizionale

La colomba di Pasqua is een typisch Italiaans paasbrood, net zoals panettone en pandoro geassocieerd worden met Kerstmis. De colomba is geboren in Noord-Italië, in Lombardije en van daaruit verspreidde het zich over het land en de rest van de wereld. Onze colomba’s worden gemaakt door Infermentum, die zeer beroemd en geliefd zijn om de panettone en pandoro met Kerstmis bij CASABASE.

Het natuurlijk gezuurde deeg verrast met de omhullende balans van de smaak van bittere amandelen en de zoetheid van gekonfijte sinaasappel. Zijn delicate zachtheid en geurige aroma geven frisheid en lichtheid vrij. Een perfect moment om thuis, met familie en vrienden te delen.

Colomba Tradizionale

La colomba di Pasqua is een typisch Italiaans paasbrood, net zoals panettone en pandoro geassocieerd worden met Kerstmis. De colomba is geboren in Noord-Italië, in Lombardije en van daaruit verspreidde het zich over het land en de rest van de wereld. Onze colomba’s worden gemaakt door Infermentum, die zeer beroemd en geliefd zijn om de panettone en pandoro met Kerstmis bij CASABASE.

Het natuurlijk gezuurde deeg verrast met de omhullende balans van de smaak van bittere amandelen en de zoetheid van gekonfijte sinaasappel. Zijn delicate zachtheid en geurige aroma geven frisheid en lichtheid vrij. Een perfect moment om thuis, met familie en vrienden te delen.

Colomba Chocola

Dit is een variant op de klassieke Colomba, het is de Infermentum Chocolade Colomba. Zo zoet als zijn kerstbroer, de Chocolade Panettone, zul je niet teleurgesteld zijn. Het is zonder twijfel het lekkerste moment van heel Pasen, echt onweerstaanbaar voor chocoladeliefhebbers. Het deeg rijst op natuurlijke wijze, uur na uur, waardoor een supergladde textuur ontstaat, gevuld met drie type chocola, met melk, witte en pure chocolade omhuld met de geur van sinaasappel. Ten slotte is er het aantrekkelijke glazuur, verrijkt met een royale hoeveelheid fijn cacaopoeder. Spoiler: er zit geen chocoladeroom in, er zitten vlokken in het deeg.

colomba-chocola-paasduif1

Colomba Chocola

Dit is een variant op de klassieke Colomba, het is de Infermentum Chocolade Colomba. Zo zoet als zijn kerstbroer, de Chocolade Panettone, zul je niet teleurgesteld zijn. Het is zonder twijfel het lekkerste moment van heel Pasen, echt onweerstaanbaar voor chocoladeliefhebbers. Het deeg rijst op natuurlijke wijze, uur na uur, waardoor een supergladde textuur ontstaat, gevuld met drie type chocola, met melk, witte en pure chocolade omhuld met de geur van sinaasappel. Ten slotte is er het aantrekkelijke glazuur, verrijkt met een royale hoeveelheid fijn cacaopoeder. Spoiler: er zit geen chocoladeroom in, er zitten vlokken in het deeg.

 

Colomba Abrikozen

Het nieuwe paasdessert heeft zijn eigen frisheid en delicate geur essentieel aspect. Als er een plek is waar zachtheid en klasse elkaar kunnen ontmoeten, dat is precies dat van het zuurdesem in combinatie met gekonfijte abrikoos waardoor het oneindig lang lente is. We voelen het vanaf de eerste hap opbloeien in de mond. En wat zit er op dit heerlijke Italiaanse Paasbrood? Een geglazuurd deksel met amaretto en met schijfjes gepelde amandelen, een knapperigheid die dicht bij perfectie komt. Zoals altijd met 100% zuurdesem deeg.

Colomba Abrikozen

Het nieuwe paasdessert heeft zijn eigen frisheid en delicate geur essentieel aspect. Als er een plek is waar zachtheid en klasse elkaar kunnen ontmoeten, dat is precies dat van het zuurdesem in combinatie met gekonfijte abrikoos waardoor het oneindig lang lente is. We voelen het vanaf de eerste hap opbloeien in de mond. En wat zit er op dit heerlijke Italiaanse Paasbrood? Een geglazuurd deksel met amaretto en met schijfjes gepelde amandelen, een knapperigheid die dicht bij perfectie komt. Zoals altijd met 100% zuurdesem deeg.

Colomba Semplice

Het zijn de simpele smaken die het meest bijzonder blijken te zijn: het aromatische boeket is natuurlijk aanwezig in het deeg van deze nieuwe Italiaanse paasduif. De kleine touch van citrus zal je zeker verliefd maken. We weten zeker dat het knapperige glazuur een onuitwisbare goddelijke indruk op je gehemelte zal achterlaten. En kunnen we het hebben over de perceptie van 100% zuurdesemdeeg? Het eerste paasgezuurde product zonder gekonfijt fruit is eindelijk bij ons verkrijgbaar!

Colomba Semplice

Het zijn de simpele smaken die het meest bijzonder blijken te zijn: het aromatische boeket is natuurlijk aanwezig in het deeg van deze nieuwe Italiaanse paasduif. De kleine touch van citrus zal je zeker verliefd maken. We weten zeker dat het knapperige glazuur een onuitwisbare goddelijke indruk op je gehemelte zal achterlaten. En kunnen we het hebben over de perceptie van 100% zuurdesemdeeg? Het eerste paasgezuurde product zonder gekonfijt fruit is eindelijk bij ons verkrijgbaar!