Beschrijving
Panettone met gezouten karamel – Roberto Moreschi
Na vier jaar zoeken vonden we onze meester-patissier Roberto Moreschi – en ja hoor, hij heeft het weer geflikt! Na de waanzinnige pistache panettone tilt hij ons nu nóg hoger met de panettone met gezouten karamel.
Meermaals bekroond met talloze prijzen, waaronder de beste panettone en pandoro ter wereld, zijn we super trots dat Roberto deze nieuwe creatie exclusief voor Casabase maakt. Je vindt hem dus nergens anders.
Waarom gezouten karamel? Omdat het een smaak is die ontzettend moeilijk in balans te brengen is: te zoet en het wordt plakkerig, te zout en je verliest de elegantie. Maar Roberto weet precies hoe hij het moet doen. Zijn geheime recept combineert een zachte, luchtige panettone met een fluweelzachte karamelcrème, subtiel verrijkt met een snufje zeezout dat de smaak nog dieper maakt.
Het resultaat? Een smaaksensatie die je meteen meeneemt: eerst de zachte zoetheid van karamel, dan dat verrassende vleugje zout dat je mond laat tintelen. Het mengsel smelt weg in je mond, blijft licht en verfijnd, en laat je verlangen naar de volgende hap.
Als je net zoveel van karamel houdt als wij, dan is de panettone met gezouten karamel een absolute droom. De zachte zoetheid van de panettone en de rijke karamel maken samen een unieke symfonie van smaken – perfect voor de feestdagen, of gewoon als ultieme verwennerij.
De Casabase panettone met gezouten karamel is exclusief gemaakt door de bekroonde banketbakker Roberto Moreschi uit Chiavenna. Ambachtelijk, met zuurdesem, bergboter en ingrediënten van topkwaliteit. Super exclusieve editie – en ook deze zal waarschijnlijk veel te snel uitverkocht zijn.
Wil jij in 2025 niet misgrijpen? Reserveer vandaag al jouw panettone met gezouten karamel en maak je feestdagen compleet!