Olijfolie Extra Vierge – The Rooster – Limited Edition – Muraglia

 59.95

Extra vierge olijfolie uit Puglia
Stella Tasca DESIGNER LIMITED EDITION
Intens fruitig aroma
In een handgemaakte keramieke fles
Inhoud: 500ml

  Uitverkocht

  E-mail mij wanneer er voorraad is

  EAN: 8033928642795 Categorieën: , , , Artikelnummer: Gallo

  Beschrijving

  Deze speciale editie van Frantoio Muraglia is een fraaie verschijning. De flessen worden met de hand vervaardigd en beschilderd. Deze fles is ontworpen door kunstenaar Stella Tasca en is de nieuwste Frantoio Muraglia-fles met een symbolische transpositie die de link met de aarde en met het leven zelf vertegenwoordigt. Met heldere kleuren waarin je de Apulische keramische cultuur herkend, toont Tasca ons het pad van wedergeboorte en de viscerale link met de natuur.

  De staart en de kuif van de haan, symbool van de trots van het dier, worden olijfbladeren die bewaken wat Frantoio Muraglia het meest dierbaar is: extra vergine olijfolie en de wens om jouw huizen te verrijken met unieke flessen. Het keramieke aardewerk zorgt voor een optimaal behoud van de kwaliteit van de olijfolie. Hierdoor blijven alle bestanddelen van de olie lang bewaard. Het fraaie design is in elke keuken een opvallende verschijning en mag met trots op tafel getoond worden. Deze luxe olijfolie behoort tot één van de beste Italiaanse extra vergine olijfolie.

  Frantoio Muraglia is een unieke olijfolie die vijf generaties geleden is vernoemd naar zijn ontwikkelaar in Puglia. De kneepjes van het vak werden van vader op zoon doorgegeven. Enkel de beste olijfsoorten Coratina en Peranzana worden gebruikt. Van de pluk tot en met de botteling wordt steeds gewerkt met de hoogste kwaliteitseisen. Het resultaat is een kleur, smaak en aroma van de bovenste plank. Hierdoor heeft Frantoio Muraglia al vele jaren veel internationale awards gewonnen!

  De Coratina-olijf is de maximale expressie van deze streek. Het resultaat is een olie die net zo krachtig en echt is als degenen die de olijf verbouwen. De intense fruitigheid is een extra vierge olijfolie die zowel pittig als bitter is. Zijn eigenaardigheid is dat het driemaal zoveel antioxiderende polyfenolen bevat als enig andere olie. Een coratina extra vierge olijfolie is perfect voor rauwe groenten, salades en peulvruchtensoepen.

  Tip: je kunt deze prachtige keramieke fles opnieuw vullen met olijfolie zodra deze op is, zodat je er oneindig van kunt blijven genieten. Je kunt de fles bijvoorbeeld navullen met onze Extra Vierge Olijfolie van Muraglia, klik hier om naar dit product te gaan.

  Extra informatie

  Merk

  Muraglia