Olijfolie Extra Vierge – Cactus – Muraglia

 48.00

Extra vierge olijfolie uit Puglia
Medium fruitig aroma
In een versierde keramische fles
Inhoud: 500ml

  Uitverkocht

  E-mail mij wanneer er voorraad is

  EAN: 8033928642054 Categorieën: , , , Artikelnummer: ARCOBALENO

  Beschrijving

  De Coratina-olijf is de maximale expressie van deze Puglia (Apulië) in Zuidoost-Italië. Het resultaat is een olie die net zo krachtig en echt is als degenen die de olijf verbouwen. Deze prachtige fles met heerlijke extra vierge olijfolie van Muraglia heeft een medium fruitigheid, dit is een extra vierge olijfolie die zowel pittig als bitter is. Zijn eigenaardigheid is dat het driemaal zoveel antioxiderende polyfenolen bevat als enig andere olie. Een coratina extra vierge olijfolie is heerlijk in combinatie met brood, mozzarella, burrata, rauwe groenten, salades, peulvruchtensoepen en oneindig veel andere gerechten en hapjes.

  De unieke flessen worden met de hand vervaardigd en beschilderd. Het keramieke aardewerk zorgt voor een optimaal behoud van de kwaliteit van de olijfolie. Hierdoor blijven alle goede bestanddelen van de olie lang bewaard, een ware explosie van smaak en kleuren, elk een unieke limited edition eyecatcher. De fles is een aanrader om cadeau te doen en ook leuk om zelf te krijgen. De fles is een aanwinst in iedere keuken.

  Frantoio Muraglia is een unieke olijfolie die vijf generaties geleden is vernoemd naar zijn ontwikkelaar in Puglia. De kneepjes van het vak werden van vader op zoon doorgegeven. Enkel de beste olijfsoorten Coratina en Peranzana worden gebruikt. Van de pluk tot en met de botteling wordt steeds gewerkt met de hoogste kwaliteitseisen. Het resultaat is een kleur, smaak en aroma van de bovenste plank. Hierdoor heeft Frantoio Muraglia al vele jaren veel internationale awards gewonnen!

  Tip: je kunt deze prachtige keramieke fles opnieuw vullen met olijfolie zodra deze op is, zodat je er oneindig van kunt blijven genieten. Je kunt de fles bijvoorbeeld navullen met onze Extra Vierge Olijfolie van Muraglia, klik hier om naar dit product te gaan.

  Extra informatie

  Merk

  Muraglia