Extra Vierge Olijfolie – Cactus – Muraglia

 39.95

Extra vierge olijfolie uit Puglia
Medium fruitig aroma
In een versierde keramische fles
Inhoud: 500ml

  Op voorraad

  // VAKANTIEMELDING /// Wij zijn op reis naar Italië. Je kunt nog steeds een bestelling plaatsen, deze wordt vanaf maandag 4 juli weer verwerkt en uitgeleverd. Elke bestelling boven de €40,- tijdens deze periode krijgt een cadeau.
  Klik hier voor meer informatie

  Gratis verzending vanaf 70,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  EAN: 8033928642054 Categorieën , , , SKU: ARCOBALENO

  Beschrijving

  De unieke flessen worden met de hand vervaardigd en beschilderd. Het keramieke aardewerk zorgt voor een optimaal behoud van de kwaliteit van de olijfolie. Hierdoor blijven alle goede bestanddelen van de olie lang bewaard, een ware explosie van smaak en kleuren, elk een unieke limited edition eyecatcher. De fles is een aanrader om cadeau te doen en ook leuk om zelf te krijgen. De fles is een aanwinst in iedere keuken.

  Frantoio Muraglia is een unieke olijfolie die vijf generaties geleden is vernoemd naar zijn ontwikkelaar in Puglia. De kneepjes van het vak werden van vader op zoon doorgegeven. Enkel de beste olijfsoorten Coratina en Peranzana worden gebruikt. Van de pluk tot en met de botteling wordt steeds gewerkt met de hoogste kwaliteitseisen. Het resultaat is een kleur, smaak en aroma van de bovenste plank. Hierdoor heeft Frantoio Muraglia al vele jaren veel internationale awards gewonnen!

  De Coratina-olijf is de maximale expressie van deze streek. Het resultaat is een olie die net zo krachtig en echt is als degenen die de olijf verbouwen. Zijn eigenaardigheid is dat het driemaal zoveel antioxiderende polyfenolen bevat als enig andere olie. Een coratina extra vierge olijfolie is perfect voor rauwe groenten, salades en peulvruchtensoepen en nog veel meer.

  Tip: je kunt deze prachtige keramieke fles opnieuw vullen met olijfolie zodra deze op is, zodat je er oneindig van kunt blijven genieten. Je kunt de fles bijvoorbeeld navullen met onze Extra Vierge Olijfolie van Muraglia, klik hier om naar dit product te gaan.

  Extra informatie

  Merk

  Muraglia