Balsamico Azijn Geel Label 100ml – Borgo del Balsamico

 12.00

Oude balscamicoazijn
Ideaal voor salades en dagelijks gebruik
Inhoud: 100 ml

  Zomeractie: 10% korting met code: ZOMER
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd.
  EAN: 8032853080597 Categorieën: , , Artikelnummer: CG100s/a8

  Beschrijving

  Het gele label Condimento del Borgo 100 ml is ontstaan uit dezelfde passie waarmee we de traditionele balsamicoazijn van Reggio Emilia D.O.P. produceren; van druivenmost uit de provincie Reggio Emilia, aangezuurd en geconcentreerd door verdamping. Jaren gerijpt op eikenhouten vaten.
  Deze balsamico is de jongste van de specerijen; het leent zich voor het kort koken van vlees en vis om ze op smaak te brengen. Het wordt ook aanbevolen voor het marineren en aankleden van salades en pinzimonio. Geproduceerd van aangezuurde druivenmost en geconcentreerd door verdamping. Druiven uit de provincie Reggio Emilia.
  Zuurgraad: 6%

  Over Il Borgo del Balsamico
  Il Borgo del Balsamico werd geboren in 2004 maar sinds 1970 produceren de oprichters uit passie de Traditionele Balsamico Azijn van Reggio Emilia. Al meer dan dertig jaar cultiveert de familie Crotti de passie voor deze oude honderdjarige productie door middel van een reeks oude batterijen die zijn gekocht bij adellijke families in de provincies Modena en Reggio Emilia. Met de oprichting van het bedrijf hebben Cristina en Silvia het assortiment uitgebreid met twee nieuwe benamingen: de balsamicoazijn van Modena IGP en de specerijen. De productie van Balsamico Azijn uit Modena en Condiments vindt plaats in een productie-installatie die ongeveer 400 eikenhouten vaten en drie grote vaten van elk ongeveer 10.000 liter herbergt. De Traditionele Balsamico Azijn van Reggio Emilia DOP rijpt in 561 kleine vaten van verschillende houtsoorten en maten.

  Extra informatie

  Merk

  Borgo del Balsamico