Balsamico Azijn Rood Label 250ml – Borgo del Balsamico

 28.00

Balsamicoazijn uit Modena IGP
Perfect voor exclusieve recepten en hapjes
Inhoud: 250ml

  Zomeractie: 10% korting met code: ZOMER
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd.
  EAN: 8032853080030 Categorieën: , , , Artikelnummer: AMTR12

  Beschrijving

  Het rode label Balsamicoazijn van Il Borgo del Balsamico is ontstaan uit dezelfde passie waarmee de traditionele balsamicoazijn van Reggio Emilia D.O.P. geproduceert wordt; van druivenmost uit de provincie Reggio Emilia, aangezet en geconcentreerd door verdamping. Jaren gerijpt op eikenhouten vaten.
  Deze balsamicoazijn is de hoogst gewaardeerde smaakmaker van Il Borgo del Balsamico. Aromatisch en rijk aan sensaties is deze balsamico perfect voor exclusieve gerechten en hapjes, rauwe schotels, in fruit, ijs of kaas. We raden je aan om er niet mee te koken. Geproduceerd van aangezuurde druivenmost en geconcentreerd door verdamping. Druiven uit de provincie Reggio Emilia.
  Zuurgraad: 6%

  Over Il Borgo del Balsamico
  Il Borgo del Balsamico werd geboren in 2004 maar sinds 1970 produceren de oprichters uit passie de Traditionele Balsamico Azijn van Reggio Emilia. Al meer dan dertig jaar cultiveert de familie Crotti de passie voor deze oude honderdjarige productie door middel van een reeks oude batterijen die zijn gekocht bij adellijke families in de provincies Modena en Reggio Emilia. Met de oprichting van het bedrijf hebben Cristina en Silvia het assortiment uitgebreid met twee nieuwe benamingen: de balsamicoazijn van Modena IGP en de specerijen. De productie van Balsamico Azijn uit Modena en Condiments vindt plaats in een productie-installatie die ongeveer 400 eikenhouten vaten en drie grote vaten van elk ongeveer 10.000 liter herbergt. De Traditionele Balsamico Azijn van Reggio Emilia DOP rijpt in 561 kleine vaten van verschillende houtsoorten en maten.

  Extra informatie

  Merk

  Borgo del Balsamico