Blauwvintonijn Bottarga 4g – Bottarga di Tonno Rosso – Armatore

 7.60

De blauwvintonijneieren worden geplukt en vervolgens heel langzaam geperst, gezouten en gedroogd, met volledige bescherming van de soort
De kenmerkende en krachtige smaak past perfect bij tal van culinaire bereidingen
Inhoud: 4 gram

  Let op: in verband met de drukte kan het 1 werkdag langer duren.
  Gratis verzending vanaf 80,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd.
  EAN: 8051938340593 Categorieën: , , , Artikelnummer: BOTTON4G

  Beschrijving

  De Bottarga van rode tonijn is een typische delicatesse van de Middellandse Zee. Deze buitengewone culinaire schat is het resultaat van een eeuwenoude traditie. Traditiegetrouw selecteert Armatore alleen de beste tonijn om op natuurlijke wijze een Bottarga te creëren met een unieke smaak. De mediterrane kaviaar die wij produceren is afkomstig van een klassiek proces dat het grondgebied en de richtlijnen van de Internationale Commissie voor de Instandhouding van Atlantische Tonijn respecteert. De blauwvintonijneieren worden geplukt en vervolgens heel langzaam geperst, gezouten en gedroogd, met volledige bescherming van de soort. Rode tonijn bottarga heeft een kleur die varieert van licht tot donkerroze en heeft een krachtige smaak die goed past bij diverse gerechten. De kenmerkende en krachtige smaak past prachtig bij tal van culinaire bereidingen, waardoor elke hap een onvergetelijke mediterrane ervaring wordt.

  Vanuit voedingsoogpunt is Rode Tonijn Bottarga een bron van gezonde vetten en hoogwaardige eiwitten. Het hoge natriumgehalte vereist echter een gematigde consumptie om de voordelen ten volle te kunnen benutten. Ontdek de mediterrane uitmuntendheid met Rode Tonijn Bottarga, een authentiek culinair genot dat de traditie, duurzaamheid en authenticiteit van de Middellandse Zee belichaamt.

  Over Armatore Cetera – Een verhaal over de zee

  Op zoek naar rode tonijn en ansjovis uit Cetara.
  Het is een verhaal van familie en traditie, dat begint vanaf de eerste boot van Armatore, de Astore, die de grootste tonijnvloot in de Middellandse Zee werd.

  Geboren en getogen aan de kust van Amalfi, in de oude vallei van Cetara, is water ons thuis. En het is met respect voor het mariene ecosysteem dat de EU ons ieder jaar voor elke boot quota voor de blauwvintonijnvisserij toewijst.
  Duurzaamheid is een gemeenschappelijk ideaal van de Armatore-vloot, we zijn er trots op dat we een van de meest gecontroleerde visserijtechnieken ter wereld beoefenen. Wij geloven ook heilig in de traceerbaarheid van onze vangst. Dit blijkt uit de korte toeleveringsketen van onze ansjovis, die binnen enkele uren na de visreis wordt verwerkt, waardoor de afstanden die het voedsel aflegt, kleiner worden. De producten van Armatore zijn het resultaat van toewijding aan de zee, en dat proef je direct terug.

  Extra informatie

  Merk

  Armatore Cetara