Casalago, ons gastvrijheidsvoorstel aan het Comomeer.

Wij zijn Angelica en Francesco, de oprichters van Casabase, en we hebben besloten om dit nieuwe project leven in te blazen voor alle fans van Italië, lekker eten, slow life en heerlijke momenten.
Casalago is de mogelijkheid om vakantie te vieren op één van de mooiste plekken in Noord-Italië: het Comomeer. Na 11 jaar in Spanje te hebben gewoond, waar het Casabase-project in 2015 werd geboren, keerden we terug naar ons land en hier, na het openen van een winkel in de buurt van Bergamo in 2022, hebben we besloten om een ​​echte Casabase-ervaring te creëren.
Voor degenen die houden van de diepe waarden van eenvoud, authenticiteit en vakmanschap zoals wij, is Casalago de perfecte plek. We hebben een huisje in onze tuin teruggevonden en we hebben het een nieuw leven gegeven, met huishoudelijke voorwerpen, met onze smaak, alsof het voor ons is gemaakt. In plaats daarvan is het gemaakt voor iedereen die wat tijd in Italië wil doorbrengen, aan het Comomeer, in Domaso: één van de mooiste dorpen in het bovenste deel van het meer.

We wachten op je.
Angelica en Francesco.

Sfeerimpressie