Beschrijving
Voor de meest verfijnde smaakpapillen, een nobele en genereuze ham. Van Italiaanse varkens, een strenge selectie van prestigieuze dijen. Deze Prosciutto di Parma is een zachte, zoete en geurige ham met een mooie textuur en marmering. We omschrijven de smaak graag als de emotie en zoetheid van een kus: de liefste kus.
De parmaham is 20 maanden gerijpt en heeft een uitstekende balans tussen zoetheid, zachtheid en aroma. De ideale oplossing voor wie op zoek is naar een balans tussen kruiden en smaak.
Casa Graziano is een familiebedrijf, opgericht in de jaren 70, eerst geleid door Graziano met zijn vrouw Luisa en vervolgens met zijn zonen Andrea en Simone. Casa Graziano produceert een Prosciutto di Parma DOP van hoge kwaliteit, nog steeds gemaakt volgens ambachtelijke traditie maar met behulp van de modernste technologieën. De fabriek bevindt zich in een bergachtig gebied, binnen het Unesco-biosfeerreservaat van de Toscaans-Emiliaanse Apennijnen: een milieucontext met een perfect microklimaat voor het rijpen van hammen.