Beschrijving
Met zijn sterke en verfijnde smaak is de Cacio e Pepe (Pecorino Romano en Zwarte Peper) pastasaus een traditioneel gerecht uit de regio Latium rond Rome. De Cacio e Pepe pasta – rijk aan oude pecorino-kaas en gekruid met zwarte peper, maakt al eeuwenlang deel uit van de cultuur van de regio Rome en is een erkend symbool en bron van trots voor de regio en voor Italië als geheel.
Zijn sterke en verfijnde smaak stelt je in staat om in slechts enkele minuten een uitstekende maaltijd te klaar te maken door hem zachtjes op te warmen en vervolgens op gekookte pasta te gieten, deze pastasaus is heerlijk in combinatie met Pici of Tagliatelle. Dankzij de geavanceerde productietechnieken en hoogwaardige ingrediënten, waaronder Pecorino Romano kaas, is het resultaat gewoonweg heerlijk. Ideaal als je niet veel tijd hebt om lunch of diner klaar te maken, voor jezelf, met vrienden of familie. Verras jouw dinergasten – maar wees gewaarschuwd, ze zullen er steeds voor terugkomen!