Extra Vierge Olijfolie – Titanium – Muraglia

 30.00

Extra vierge olijfolie uit Puglia
Medium fruitig aroma
In een kleurrijke glazen fles
Inhoud: 500ml

  Op voorraad

  Gratis verzending vanaf 70,-
  Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
  Gekoeld thuisbezorgd in 1 tot 2 dagen.
  EAN: 8033928641026 Categorieën , , , SKU: TITANIUM

  Beschrijving

  Deze unieke kleurrijke fles is ontstaan als een ontwikkeling die de terracotta potten van Muraglia niet vervangt, maar eerder evolueert. Het is een collectie gemaakt van glas en geïnspireerd door de modewereld, bestaande uit een reeks verfijnde en lichte glazen flessen – een ware explosie van smaak en kleuren, elk een unieke limited edition eyecatcher. De fles is een aanrader om cadeau te doen en ook leuk om zelf te krijgen. De fles is een aanwinst in iedere keuken.

  Frantoio Muraglia is een unieke olijfolie die vijf generaties geleden is vernoemd naar zijn ontwikkelaar in Puglia. De kneepjes van het vak werden van vader op zoon doorgegeven. Enkel de beste olijfsoorten Coratina en Peranzana worden gebruikt. Van de pluk tot en met de botteling wordt steeds gewerkt met de hoogste kwaliteitseisen. Het resultaat is een kleur, smaak en aroma van de bovenste plank. Hierdoor heeft Frantoio Muraglia al vele jaren veel internationale awards gewonnen!

  De Coratina-olijf is de maximale expressie van deze streek. Het resultaat is een olie die net zo krachtig en echt is als degenen die de olijf verbouwen. Zijn eigenaardigheid is dat het driemaal zoveel antioxiderende polyfenolen bevat als enig andere olie. Een coratina extra vierge olijfolie is perfect voor rauwe groenten, salades en peulvruchtensoepen en nog veel meer.

  Extra informatie

  Merk

  Muraglia