Ansjovisfilet in Olijfolie 90g – Armatore

 12.60

Ansjovisfilet in olijfolie
Gevangen in het voorjaar aan de kust van Amalfi
Inhoud: 90 gram





    Gratis verzending vanaf 80,-
    Veilig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.
    Gekoeld thuisbezorgd.
    EAN: 8051938340173 Categorieën: , , Artikelnummer: ALICI90

    Beschrijving

    Wat ons verleidde aan deze ansjovisfilet in olijfolie van Armatore is een perfect gecontroleerde zoutheid zodat de ansjovis, eenmaal onder de tand, zijn karakter onthult. Een uitzonderlijke chemie tussen de geur van het product, de textuur en de smaak. Deze kleine filets zijn zo verbluffend smaakvol dat ze elke ansjovisscepticus zullen bekeren. Ze hebben een scherpe, zoute toon die diepte geeft aan elk gerecht, van pasta tot panini. Je zal genieten!

    Alleen de grootste ansjovis, gevangen in het voorjaar aan de kust van Amalfi, worden geselecteerd om fijne ansjovisfilets in olie te worden. Het rijpingsproces vindt plaats in tertigni, kastanjevaten, gedurende een periode van nooit minder dan 8 maanden. Deze praktijk respecteert de regels die van generatie op generatie worden doorgegeven, een geheim dat van ansjovis een product van gastronomische uitmuntendheid maakt.
    Zodra het rijpingsproces is voltooid, worden de ansjovis ontdaan van zout, uitgebeend en klaargemaakt om te worden geconserveerd in olijfolie. Met dit proces worden de bewaartijden verlengd, zonder dat dit de smaak en kwaliteit aantast.

    De ansjovis in olijfolie wordt in veel recepten gebruikt en is heerlijk bij hapjes. Deze ansjovis zijn perfect zout, hartig en heerlijk. Leg ze op een eenvoudige pizza margherita of leg ze onder vers gesneden tomaten voor een bruschetta die binnen enkele minuten klaar is en boordevol bevredigende umami-tonen zit. Ze verheffen zelfs de eenvoudigste pasta uit de voorraadkast, met een smaakdiepte die ongeëvenaard is onder de ansjovis die we hebben geprobeerd. Dit heerlijke en veelzijdige product kan op zichzelf worden gebruikt of als aanvulling op een bruschetta voor het perfecte aperitief. Voeg het toe aan salades en sauzen om unieke smaken te versterken en vergeet niet om het te combineren met milde kazen!

    Over Armatore Cetera – Een verhaal over de zee

    Op zoek naar rode tonijn en ansjovis uit Cetara.
    Het is een verhaal van familie en traditie, dat begint vanaf de eerste boot van Armatore, de Astore, die de grootste tonijnvloot in de Middellandse Zee werd.

    Geboren en getogen aan de kust van Amalfi, in de oude vallei van Cetara, is water ons thuis. En het is met respect voor het mariene ecosysteem dat de EU ons ieder jaar voor elke boot quota voor de blauwvintonijnvisserij toewijst.
    Duurzaamheid is een gemeenschappelijk ideaal van de Armatore-vloot, we zijn er trots op dat we een van de meest gecontroleerde visserijtechnieken ter wereld beoefenen. Wij geloven ook heilig in de traceerbaarheid van onze vangst. Dit blijkt uit de korte toeleveringsketen van onze ansjovis, die binnen enkele uren na de visreis wordt verwerkt, waardoor de afstanden die het voedsel aflegt, kleiner worden. De producten van Armatore zijn het resultaat van toewijding aan de zee, en dat proef je direct terug.

    Extra informatie

    Merk

    Armatore Cetara