De geheimen van Sicilië box – Casabase

 36.00

Wij hebben unieke, traditionele, vergeten ambachtelijke delicatessen uit Sicilië geselecteerd en deze samengevoegd in deze exclusieve box.
In de box zit Salami Dei Nebrodi, Coppa Dei Nebrodi, Canestrato en Tuma Persa
Slechts een paar exemplaren beschikbaar

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 60,-
Veilig en vertrouwd betalen met iDEAL.
Gekoeld thuisbezorgd in 1 tot 2 dagen.

Betalen met jouw eigen bank via iDEAL
EAN: 6011430765722 Categorieën , , , , SKU: CASA901

Beschrijving

Wij hebben unieke, traditionele, vergeten ambachtelijke delicatessen uit Sicilië geselecteerd en deze samengevoegd in deze exclusieve box.
De producten zijn gemaakt door kleine ambachtslieden die met hun passie en liefde een territorium groot maken.
Er zijn slechts een paar exemplaren van deze box verkrijgbaar voor degenen die naar het meest afgelegen Sicilië willen reizen. De box is heerlijk voor bij de borrel of om thuis jouw eigen Siciliaanse aperitivo te organiseren.

De geheimen van Sicilië box bevat:

  • 200 gram Tuma Persa, dit is een unieke kaas! Uniek omdat er maar één producent is die het op het hele eiland maakt, uniek vanwege de verwerkingsmethode en zeer zeldzaam omdat het bijna uit de Siciliaanse traditie was verdwenen.
  • 100 gram gesneden Salami Dei Nebrodi, De smaak van deze exclusieve salami uit de omgeving van het Dei Nebrodi gebergte is intens en wild, aanhoudend in de mond en je kunt ervan genieten met een goede volle wijn als aperitief of als afsluiting van de maaltijd.
  • 200 gram Canestrato, dit is een zeer oude kaas in de Siciliaanse traditie, hij wordt genoemd in oude geschriften uit 1400. Het is een harde kaas, gemaakt met gemengde melk (koe, geit en schaap). Het heeft een intense en heerlijke smaak,
  • 100 gram gesneden Coppa Dei Nebrodi, De coppa uit de omgeving van het Dei Nebrodi gebergte heeft een intense en elegante smaak, lange tijd gerijpt en met de hand gebonden met bamboestokken zoals de traditie vereist.

Extra informatie

Merk

CASABASE